Hol tudok 120 színű palettát rendelni?
Figyelt kérdés
5000 ft környékén szeretnék 120 szinű sminkpaletátt rendelni de sehol se találtam egy normális oldalt.. valaki tud segíteni?2013. jan. 9. 21:51
3/5 anonim válasza:
Én nem szeretek ilyen tesz vesz és társairól rendelni ...
Úgyhogy szerintem ha a make up plázából rendeled lehet jobban járnál. Igaz ott a 88 színű kerül 5000 be de én csak jót hallottam róluk.Én is gondolkozok a megrendelésén :)
4/5 anonim válasza:
Make up plázából nem érdemes egyáltalán rendelni, semmivel nem jobbak azok a paletták, nem is kapod meg hamarabb mintha Kínából rendelnél egyet inkább, és jóval drágább postaköltséggel együtt számolva a makeup plázás.
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :)
2013. jan. 11. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!