Milyen szinű körmöt csináltassak?
Figyelt kérdés
Valami barack félet szeretnék vagy valami világosabb színűt. Esetleg franciát valami mintával. Segítenétek nekem, hogy mègis milyen szinű legyen? Sürget az idő de lövésem sincsen.Ha linkelnétek ès mellé írnátok a színt azért nagyon hálás lennék de nekem az is elég ha csak a színt írjátok.2013. jan. 9. 18:56
1/4 anonim válasza:
szerintem mindegy, az a lényeg, hogy mind2 megy mindenhez. de én barackot csináltatnám, vagy egy barnát (nude)
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Bár a francia lehet unalmas,de viszont mindenhez passzol,hétköznapokon és alkalmakkor is megálja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!