Berepedezett a körmeimen a gél lakk. Mitől lehet ez?
nem tudom melyik lehet a gond, nem értek hozzá, viszont az elkészítést figyeltem.
Így csinálta emlékeim szerint:
-előkészítette a körmömet
-1 réteg építőzselé
-2 réteg gél lakk
-fehér tömör reszelővel megreszelte
-minta
-fényzselé
No, akkor elmondom. géllakkra nem rakunk fényzselét. Soha. mert berepedezik.
Mondjuk alapnak sem építőzselét rakunk, hanem géllakk alapot, hisz a géllakk azért jó, mert leoldható. ha építőzselét rak rá, a büdös életben le nem oldja. Ja, fényzselé sem oldódik amúgy.
"Nem minden géllakk leoldható." --- Na, olyat nem kell venni, mert sok értelme akkor nincs, a minősége pedig kérdőjeles.
És nekem volt rajta fényzselé (illetve szerintem gél lakk volt, egy 3. réteg a színesek felett, csak ugye átlátszó), mégsem repedezett be soha. -- ha géllakk top (ami pont olyan, csak más van ráírva, mint a fényzselé, akkor persze, hogy nem reped be.
Ebből gondolom, hogy nem jó minőségű anyag lehetett. Crystal Nails-nél soha nem tapasztaltam lepattogást, repedezést." --- pedig még helyes használatnál is előfordul a cn-esnél, bizonyos színeknél.
Normális anyag pedig leoldható kb 10 perc alatt. Ez a géllakk lényege.
nem mindegy, hogy hogy van reszelve, maradjunk annyiban.. én már láttam véresre reszelt körömágyat, elvileg sztárkörmöstől.. mert nem volt leoldható a géllakk.
amúgy a körömnek az égadta világon nem lesz baja a leoldó folyadéktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!