Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Magyarországon vannak covergir...

Magyarországon vannak covergirl termékek?

Figyelt kérdés
A topmodell leszek ben láttam ezeket a cuccokat és eléggé jónak tűnnek,bár nem áll szándékomban vásárolni,mert tuti hogy több ezer forint csak egy szemhélypuder meg minden,csak érdekességképpen kérdezem.
2009. aug. 27. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom h.boltban itthon kaphatók-e,de egyébkénmt nem olyan vészesen drágák,ha az eredeti árukat nézzük.($-ban),csak külföldről macerás beszerezni.

viszont teszvesz-en,vaterán szoktak lenni nagyon olcsón covergirl termékek.szemhéjárnyaló,szemceruza.500Ft-ért.pl...

2009. aug. 27. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

találtam egy ilyen leírást:

"A CoverGirl Procter & Gamble által forgalmazott (USA, Kanada, UK), Magyaroszágon kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem kapható középkategóriás, jó minőségű kozmetikai márka (Max Factor minőséghez tudom hasonlítani, kb. azonos árkategória is)"

szóval nagyjából a Max factor árakat nézegesd ahhoz viszonyíts...de ezek szerint maradnak az itthoni aukciós oldalak,vagy külföldről rendelés.

2009. aug. 27. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a VATERA-ról vettem COVERGIRL szempillaspirált, 600 Ft volt (+400 Ft postaköltség, mivel ajánlva küldte a leányzó).

És rohadt jó szempillaspirál, olyan a keféje, mint a MaxFactor False Lash Effect-nek. Gyönyörűen ívelt szempillákat csinál! Én imádom, és ha lesz még a vaterán tuti veszek.

2010. szept. 17. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!