Magyarországon vannak covergirl termékek?
nem tudom h.boltban itthon kaphatók-e,de egyébkénmt nem olyan vészesen drágák,ha az eredeti árukat nézzük.($-ban),csak külföldről macerás beszerezni.
viszont teszvesz-en,vaterán szoktak lenni nagyon olcsón covergirl termékek.szemhéjárnyaló,szemceruza.500Ft-ért.pl...
találtam egy ilyen leírást:
"A CoverGirl Procter & Gamble által forgalmazott (USA, Kanada, UK), Magyaroszágon kereskedelmi forgalomban egyelőre még nem kapható középkategóriás, jó minőségű kozmetikai márka (Max Factor minőséghez tudom hasonlítani, kb. azonos árkategória is)"
szóval nagyjából a Max factor árakat nézegesd ahhoz viszonyíts...de ezek szerint maradnak az itthoni aukciós oldalak,vagy külföldről rendelés.
Én a VATERA-ról vettem COVERGIRL szempillaspirált, 600 Ft volt (+400 Ft postaköltség, mivel ajánlva küldte a leányzó).
És rohadt jó szempillaspirál, olyan a keféje, mint a MaxFactor False Lash Effect-nek. Gyönyörűen ívelt szempillákat csinál! Én imádom, és ha lesz még a vaterán tuti veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!