Mennyibe kerül a fülbelövetés? Fáj?
Figyelt kérdés
Szeretnék még 1-1 lyukat mindkét fülembe, hogy abba pici fülbevaló, a kisbabakoromba lyukasztottba pedig díszes, mintás fülbevaló legyen. Nektek van? Mennyibe kerül? Tapasztalatokat is írjatok, köszi!2009. aug. 26. 18:31
1/13 anonim válasza:
pár ezer forint, nekem nem fájt, bár nem tul kellemes
2/13 A kérdező kommentje:
köszi :) már csak anyát kell meggyőznöm...
2009. aug. 26. 18:33
3/13 anonim válasza:
Én tavaly februárba csináltatta, kellemetlen volt, de nem fájt.. Képzeld el, a kisbabák se sírnak .. :)
Bár nekem már beforrt, mert kb novemberig szenvedtem vele, folyamatosan begyulladt, gennyezett, és vadhús is nőtt ... :S
Majd 1x talán kilövetem még1x...
4/13 anonim válasza:
1 hónapja lövettem,kellemetlen,ápolni kell és akkor talán nem gyullad,de emberfüggő.
Én 3000ért lövettem,de ez drága,ez csak azért van mert plázában történt...De ennél drágábban nemhiszem hogy lőnek.
5/13 Sexylady válasza:
Szia! Nekem 4et lőttek, az utolsó 1450 ft-ba került, kozmetikusnál. Egyszer vérzett, de akkor párnába akadtam vele. fájni nem fáj /bár az én fájdalom küszöböm elég nagy/ de képzeled, a pisztoly megütötte a porcot, és belilult:D nem fájt, csak vicces volt. Fülbevaló is lila volt, meg mellette a folt is ugyanolyan árnyalat:D Amúgy nekem nem tetszik ha mindkét fülben ugyanannyi van, az nekem túl szimmetrikus :S
6/13 A kérdező kommentje:
19:59ös, nekem kisbabakoromban elrontotta az orvos, mindét helyen máshova lőtte, és vissza kellett vinni, anya mondta, hogy nagyon sírtam :D ezért félek picit, és bízom benne, hogy más orvosok nem rontják el senkinek.
2009. aug. 27. 11:18
7/13 A kérdező kommentje:
21:57 értem, én nem plázába akarok menni, ott a piercing meg minden más is drágább. köszi :)
2009. aug. 27. 11:20
8/13 A kérdező kommentje:
22:26, velem pedig pont az van, hogy érzékeny a bőrőm, bár köldökpiercingem is van, de az is eléggé fájt xD köszi a választ :)
2009. aug. 27. 11:20
9/13 anonim válasza:
Én tavaj csináltam fülelövetést, 1200 ft volt 1-2 lyuk, szóval a kettő együtt 2400, nem tartom túl drágának. Egyáltalán nem fáj, ha lyukasztod, az sokkal rosszabb, hidd el.
10/13 anonim válasza:
április végén lövettem:D
nekem tök jó volt mikor pisztollyal belőtték:P
950Ft volt fülbevalóval együtt,de én csak 1-et lövettem.Szóval a kettő szerintem 2000-2300körül lehet fülbevalóval együtt,most az áfa emelés után.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!