Hogyan tanuljak meg sminkelni?
Figyelt kérdés
Anyu nem tanított meg annak idején, és én alapból elég béna vagyok az ilyen kézügyességet és stílusérzéket igénylő dolgokhoz.
Még azt sem tudom mi áll jól nekem.
Nagyon sok sminkcuccot szereztem, itthon próbálgatom netes útmutatók és videók alapján, de nem tetszik sosem az eredmény.
Van olyan hely ahol ezt tanítják?
Van sminkes tanfolyam, de az kozmetikusoknak szól. Van hasonló tanfolyam hozzám hasonló bénáknak is? (bár ha lenne is gondolom csak Budapesten, mint minden... :S)
2013. jan. 2. 13:18
11/11 anonim válasza:
valahol el kell kezdeni, én azt mondom :) anno én is teljesen béna voltam, sokkal sötétebb alapozó, nem egyforma szemhéjtus, stb.. de nem adtam fel, gyakoroltam stb, és mára már nem vagyok profi :D de magamnak eltudok készíteni olyan smikeket, ami egyforma, szép stb:)) gyakorlás gyakorlás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!