Pircinget szeretnék de elsőnek elmenjek természetgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Barátnőm volt természet gyógyásznál és megállapította hogy nem lehet pircingje mert nem lehetne gyereke utána.. azon gondolkoztam nekem is el kéne menni mert szeretnék pircinget.. szerintetek meg tudja állapítani h nem e vagyok érzékeny a fémre vagy lehet e és nem lesz semmi következménye utána ?!2009. aug. 25. 17:17
1/2 anonim válasza:
mivan???
sztem ezegy fasság, gondolom elkért jósok pénzt ezért h "megállapítsa2 h nemlehet majd tőle gyereke :D
ha fém allergiád van, azt teis láthatod, kiütéses lesz a bőröd, ahol fémmel érintekzik. tarts oda egy fémdarabot várj pár percet és meglátod. de ettőlsem leszel meddő..:S
2/2 anonim válasza:
Ez most komoly? Mi köze a piercing-nek ahhoz, ogy lehet-e gyereke az embernek vagy nem? Szerintem nyugodtan lehet. Nekem is fém allergiám van és hordok fülbevalót, piercingem is van és eddig még senki nem mondta nekem, hogy ettől ne lehetnék terhes. Amúgy sem hiszek a természetgyógyászoknak és a munkájukban. Szóval felesleges előtte elmenned, de ez csak az én véleményem, ha téged megnyugtatna akkor menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!