A nőknél is van ilyen oldal? /fülbevaló/
Figyelt kérdés
ki lett lövetve a fülem és én a bal fülembe kéretem h több fülbevaló legyen mire haza értem a bátyám mondta h régen csak a pasik lövettek balba többet /mivel a csajoknak a jobb oldal van/ most hogy én balba lövettem üzen valamit vagy nem ? (amúgy se tudtam volna másikba mert a jobb fülem kis koromban meglett kicsit égetve és nagyon érzékeny) 14 /l2012. dec. 28. 23:53
1/2 anonim válasza:
Mindenki abba lövet ahol előnyösebb általában, nekem is a balba van sok, a másikba meg egy sem, mert a hajamtól a jobb fülem nem is látszik... minek tennék oda?
2/2 anonim válasza:
Pár éve én is a balba szúrtam 4-et, de kiszedtem és hagytam beforrni, mert meguntam. Most pár hónapja pedig a jobb fülembe szúrtam, mert ott jobban tetszik már és mert ott kevesebb a hajam. Szerintem mind 1 melyik füledben van. Ami régen szokás volt az ma már ég nem ér semmit én úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!