Műszempillát hol vehetek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 09:19
2/4 anonim 

válasza:

Én fodrászkellékesekben veszem, biztos van nálatok is ilyen.
7-800 forint körül van a soros műszempilla, a ragasztó is annyi és a tincses is.
A tincsesben nagyon sok van, de bonyolult feltenni, a sorost egyszerűbb de feltűnőbb.
Ragasztóból szerintem gyengét vegyél először, vagy közepesen erőset ha hosszabb időre akarod.
Nagyon erőssel szerintem ne elsőre próbálkozz.
Én már raktam fel itthon mindkettőt annyira nem volt nehéz, inkább azzal volt probléma, hogy az elején kicsit féloldalasan tettem fel és nem lett szép le kellett szedni és újból. De ilyenkor még a ragasztó nem köt meg, le tudod húzni simán.
Ragasztóból én átlátszót használok, vagy fehéret ami száradás után átlátszó lesz. De úgy tudom van fekete is, azt még nem próbáltam.
3/4 anonim 

válasza:

Ha a szemhéjadon a szempillák tövében szoktál húzni kontúrt (én mindig szoktam feketét) akkor én jobban ajánlom a fekete ragasztót, nincs 600 ft, és szerintem kezdésnek akárki akármit mond, jobb a tincsecs, (40 tincset 600 ftért vettem), mert azt ha el is rontod, nem kell az egészet leszedni, illetve jobban igazíthatod, vághatod, stb. Jah és nem utolsó sorban sokkal természetesebb. 18/L
4/4 anonim 

válasza:

fodrászkellékesek, dm, rossman, vagy kisebb városi dorgériákban is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!