Melyek azok az ékszerek, amiket sosem veszel le?
Miért ? Megszokás, kötődés vagy valami más ?
Én a nyakláncomat és vele együtt a medálom nem veszem le soha, valamint a fülbevalómat. Azért, mert nekem sokat jelentek, na meg lustaságból is. Sosem készülnék el, ha mindent reggel kéne magamra kapkodni :)
Pusztán kíváncsiság :)
én se veszek le semmit,nyaklánc,karkötő,gyűrű minden rajtam van mindig.
Fülbevaló nem,de azt ritkán hordok.
Csak a fülbevalók. Nem bizonyos darabokhoz ragaszkodom, hanem úgy van, hogy egyik fülemen 5, a másikon 3 lyuk van. Mindegyiken csak az alsó lyukban szoktam cserélni a fülbevalókat napi szinten, a többit általában hónapokig hordom, mire megunom és másikakat rakok be.
A nyakláncokat egyáltalán nem szeretem, sosem hordom, karkötőt ritkán, de éjjelre mindig leveszem, mert félek, hogy elszakad vagy a vastagabb ezüstök eltörnek. Legtöbbet gyűrűket hordok, azokat meg azért veszem le éjjelre, mert az a hülye szokásom, hogy a fejem alá teszem a kezem, és úgy összenyomják az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!