Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyek azok az ékszerek,...

Melyek azok az ékszerek, amiket sosem veszel le?

Figyelt kérdés

Miért ? Megszokás, kötődés vagy valami más ?

Én a nyakláncomat és vele együtt a medálom nem veszem le soha, valamint a fülbevalómat. Azért, mert nekem sokat jelentek, na meg lustaságból is. Sosem készülnék el, ha mindent reggel kéne magamra kapkodni :)

Pusztán kíváncsiság :)

2012. dec. 27. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
MIndent mindig leveszek és reggel valamelyik másikat felveszem reggel
2012. dec. 27. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:

én se veszek le semmit,nyaklánc,karkötő,gyűrű minden rajtam van mindig.

Fülbevaló nem,de azt ritkán hordok.

2012. dec. 27. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak a fülbevalók. Nem bizonyos darabokhoz ragaszkodom, hanem úgy van, hogy egyik fülemen 5, a másikon 3 lyuk van. Mindegyiken csak az alsó lyukban szoktam cserélni a fülbevalókat napi szinten, a többit általában hónapokig hordom, mire megunom és másikakat rakok be.

A nyakláncokat egyáltalán nem szeretem, sosem hordom, karkötőt ritkán, de éjjelre mindig leveszem, mert félek, hogy elszakad vagy a vastagabb ezüstök eltörnek. Legtöbbet gyűrűket hordok, azokat meg azért veszem le éjjelre, mert az a hülye szokásom, hogy a fejem alá teszem a kezem, és úgy összenyomják az arcom.

2012. dec. 27. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden ékszert leveszek magamról éjszakára. A fülbevaló különösen idegesít, ha benn marad. Talán egyedül a karkötőt és a gyűrűt tudnám elviselni. Reggel veszem fel őket újra.
2012. dec. 27. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
3 gyűrű, 1 karkötő, 1 nyaklánc, 5 fülbevaló, 1 fültágító. és megszokásból nem veszem le őket, mert más ékszert nem hordok, így reggel nem kell őket újra magamra aggatni.
2012. dec. 27. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindent leveszek, zavarnak az ékszerek. Régen mikor fülbevalóm volt azt nem vettem ki, de mostmár azt nem is hordok egyáltalán.
2012. dec. 28. 01:51
 7/7 anonim ***** válasza:
karkötő, nyaklánc meg fülbevalók. Megszoktam, nem zavarnak, ezért nem veszem le. Meg amit írsz, hogy sose készülnék el, ha minden reggel felraknám őket.
2012. dec. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!