Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fekete körömlakk mióta emo?

A fekete körömlakk mióta emo?

Figyelt kérdés

Nem vagyok emo, se goth se mittudénmi de szeretem a fekete körömlakkot. Bátyám meglátta egyből "mi van emo lettél?" Tudom buta kérdés, csak idegesít, hogy leemozott, pedig én utálom ezt az egész emo dolgot. Vélemény?

17/L

2009. aug. 24. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,hogy miről beszélsz.mert velem is ez történ!

Az,hogy szereted a fekete körömlakkot az még nem határozza meg a stílusod!

Ez hülyeség....

Lehet,hogy úgy terjedt el,hogy az emo-sok festik feketére a körmüket de ez nem igaz!

2009. aug. 24. 16:50
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ezek szerint igazam van. :D

Különben is a fekete mindenhez passzol. :D

2009. aug. 24. 17:07
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
amióta az emok előszerettel hazsnálják. tönkrebasszák itt a jókis dolgokat:D
2009. aug. 24. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

hm..ja

már fektében sem lehet lenni, rögtön leemozzák az embert... -.-

2009. aug. 24. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
az emo előtt mindenki g*ci rocker volt aki feketébe járt. most meg mindenkire rá huzák az h emot. ezt hívják tudatlanságnak. csak röhögni kell rajtuk :D
2009. aug. 25. 13:24
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

egyetértek az elöttem szólóval... TUDATLANOK ... amúgy meg miért is utálod ezt az egész emo dolgot???? hmm??

gondolom te jobb vagy náluk ...

cupp-cupp

2009. aug. 25. 23:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy jobb lennék náluk. Tudod mit, javítok, a pózereket utálom...akik csak úgy csinálnak, mint ha...mifelénk csak ilyenek vannak.

Amúgy köszönöm mindenki hozzászólását.

2009. aug. 26. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, teljesen egyetértek veled, nagyon bosszantó. Jómagam a goth stílust képviselem, és velem is nemegyszer megesett már a "lememózós" dolog. Hihetetlen, hogy bizonyos emberek mennyire tudatlanok -.-"

Megj.:Én általában a sötétkék színt szoktam használni :)

Utolsó kommentelőnek: csak nem egy 12 éves sértett emo vagy? :D Ki hitte volna... :D

L,19

2009. dec. 28. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
lássuk csak: egy 19éves tudatlan goth aki azt godolja az emoról h érvágás meg sírás eg depizés minden apró hülyeségen... nah gen ezekethívják pózereknek. a rendes emok utálják őket.
2010. jan. 6. 22:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Ezt mind a hozzászólásomból vetted ki? Mivel én ilyet nem gondolom, tudom, kik azok a pózerek. Anno az emo-alapelvek és célok nem voltak olyan hülyeségek, de ide, Magyarországra szinte csak a divat jött át. Akár azt is mondhatnánk, hogy a M.o-i emok 95%a divatemo volt. Gondolj csak bele, 3-4 éve csak úgy hemzsegtek az utcák ezen stílus képviselőitől, manapság meg jó, ha hetente két-három emot lát az ember.

Nem ítélek elsőre, te se tedd.

L,19

2010. jan. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!