Mit jelent az a nyaklánc kapcsán hogy 18KGP?
Figyelt kérdés
külföldi oldalakat néztem, pocsék angol nyelvtudásom azt magyarázza 18 gramm arany (ezüst színű a lánc)#nyaklánc #Mit jelent? 18KGP. KGP
2012. dec. 25. 02:19
1/5 anonim válasza:
fenérarany? am valami sorszám lehet
2/5 anonim válasza:
Szia! Engem is baromira érdekelne, mert én vettem pár éve magamnak egy gyűrűt kemény 300 (!) forintért, ezüst színű, nagyon könnyű anyagból készült, és nem kopik, nem feketedik, olyan mintha ezüst lenne. Bizsu címen vettem, de érdekelne vajon miből készülhetett. Ebbe a gyűrűben is a 18KGP szerepel
3/5 A kérdező kommentje:
1. komizó felismerem a fehér aranyat és annak teljesen más a jelzése :)
2. Valami olyasmire jöttem ár hogy nagyon vékony arannyal készül amit bevonnak valamilyen anyaggal (már nem emlékszem milyennel) és ezért kaphatja meg az arany jelzést szóval ha nagyon megkaparásznánk valami irdatlan pici mennyiségű arany lenne alatta
2013. febr. 21. 21:49
4/5 anonim válasza:
no de ha van benne pici arany is, akkor nem 300 forintba kéne kerülnie a gyűrűnek. Én rájöttem arra, h az enyém aluminiumból készült gyűrű, rátaláltam közben a neten, bizsuboltban vettem, nem hiszem h pici aranyat is tartalmazna. :S De a külföldön gyártanak furcsaságokat, pl. van egy gyűrűm amiben benne az ezüst jel, tökéletesen kidolgozott gyűrű, szép kővel, közben meg bizsu mert kopik és megfogta az ujjam... szóval a jelek szerintem semmire sem garanciák. Ha könnyű a láncod, akkor lehet h a tied is aluminiumból készült.
5/5 anonim válasza:
Régi kérdés, de leírom. a 18 KGP beütés arannyal futtatott (18 Karat Gold Plated rövidítése) ...... (fehér arany vagy sárga arany). Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!