Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Piercing-probléma. Segítesz?

Piercing-probléma. Segítesz?

Figyelt kérdés
Január elején lesz 2 hónapja, hogy lövettem egy plusz fülbevalót a fülcimpámba. Ez azóta is be van gyulladva. Közben kenegettem betadinnal és alkohollal is. Az 1 hónap letelte után kicseréltem egy bizsura de aztán pár nap eltelte után vissza is tettem az eredetit. Most még jobban begyulladt és gennyedzik is. Mit csináljak vele?
2012. dec. 24. 15:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Westendben kicsit jobban értenek hozzá
2012. dec. 24. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

A fülbevalót fertőtlenítetted?

Nekem, ha nem fújom le, attól is pikk-pakk gyullad a fülem. (sima luk)

2012. dec. 24. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én 3 éve pont ugyanígy jártam. Nekem az a 3. fülbevaló volt abban a fülemben. Folyamatosan begyulladt, teljesen mindegy volt, hogy milyen fülbevalót tettem bele, és hogy mivel kezeltem. Nekem utólag azt mondták, hogy az volt a baj, hogy lövettem, és nem szúrattam, és hogy rossz helyre tett téve. A mai napig látszik a helye, és érzékeny az a pont.

Sajnos ki kellett venni, és nem is tettem vissza.

2012. dec. 24. 22:02
 14/14 anonim ***** válasza:

A lövéssel én is úgy jártam, mint te. Nekem a 3. lyukkal volt gondom. Már négy hónapja nem gyógyult, gyulladt volt, mikor elmentem egy normális, igényes piercinges szalonba és ott megnézték nekem.

Kiderült, hogy a harmadik lyuk már a porcot is érinti, és ha porcba lőnek a porc törhet vagy le is szakadhat. (nálam is ez történt)

Elég kontárok lehetnek ott, ahol lövetted (bár én nem ismerem a helyet), mert még egy mezei ékszerész is jobban elmagyarázza hogyan kell kezelni.

Szerintem menj el egy igényes piercinges szalonba (Budapestet nem ismerem, de biztosan van ott olyan is), és kérj bele normális titán vagy bioplast ékszert. Ott legalább megnézik neked, nem sérült-e a füled a lövéstől.

Kezelni: Octenisept, kamilla.

És legközelebb csak szúratni!!!

2012. dec. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!