Zselés műkörmöt építenék, ha nincs uv lámpám hozzá, tovább tart csak megszáradni? Vagy egyéb funkciója is van?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 19:55
1/8 anonim válasza:
Mivel az az anyag UV hatására szárad meg, bele fog telni egy kis időbe.
2/8 anonim válasza:
UV nélkül nem fog megkötni a zselé...
3/8 anonim válasza:
Így hogy akarsz magadnak műkörmöt csinálni? Istenem..
De azért ne hajzselével próbálkozz.. Szánalom..
4/8 anonim válasza:
hát nekem arcszoláriumom van, az is megköti (mert a zselé nem megszárad, hanem megköt!)
Meg a napon is van ugyebár uv sugárzás szóval egy idő után napon is megköt.
5/8 anonim válasza:
UV nélkül soha az életben nem fog neked megszáradni!!De nyugodtan próbálkozz!!:)Sok sikert!!Csak azt nem értem ha még ezt sem tudod akk. hogy akarsz műkörmöt csinálni??!!
6/8 anonim válasza:
gondolom házilag akar körmöt csinálni...na mindegy szerintem vegyél egy lámpát ,már lehet kapni olcsobban is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor marad a lámpával :)
az a szánalmas aki ilyen kérdésekre nem válaszol csak fikáz...mindegy...ha úgy jobb neki :)))
2009. aug. 24. 09:47
8/8 anonim válasza:
Ez ugy mukodik hogy aki nem mukormos csak otthonra szeretnè magànak probàlgatni az vegyen levegore koto zselèt.Ennyi.Kicsit dràgàbb de mivel neked nem kell sok lehet nagyon pici kiszerelèsben is kapni ès nem kell hozzà làmpa sem.Nèzz utàna a kormos boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!