Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen a Miss Elite Parfüm...

Milyen a Miss Elite Parfüm illata?

Figyelt kérdés

Mihez tudnátok hasonlítani?

Tartós a bőrön?

Szerintetek milyen nőkhöz illik?

2009. aug. 23. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Édes illatú egy kis kesernyés "mellékillattal" (jobb szót nem találtam rá). Már nem egy ember mondta,hogy a nagyon édes Aquolina Pink Sugar parfüm kesernyés változata. Nekem is volt, de én azért nem szerettem,mert rólam hamar elillant az illata,de a barátnőmön szinte egész nap érződik,szóval szerintem ez is egyénfüggő. Remélem most nem zavartalak össze,hogy ellentétes dolgokat írtam,de minden parfüm más különböző embereken. Szerintem azoknak a nőknek való,akik határozottak ugyan,de ha kell nagyon bújosak, simulékonyak, és romantikusak is tudnak lenni. Szóval olyanoknak,akik kicsit ellentmondásosak és épp ezért tartják őket, izgalmasnak.
2009. aug. 23. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Édes illatú, de nem tömény. Nem éreztem kesernyés mellékillatot, mint az előző válaszoló és rajtam egésznap érződik. Szerintem igazi belevaló, csajos, romantikus, magabiztos illat! Talán a vattacukorhoz lehetne hasonlítani, de nem olyan tömény, mint a Pink Sugar. Kedvenc parfümöm, csak ajánlani tudom!
2009. aug. 24. 09:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Megszagoltam, és nagyon tetszett.:)

Szerintem a Pink Sugarra nyomokban sem hasonlít. Szerencsére, mivel azt rühellem.

Nekem olyan málnásnak, gyümisnek tűnt. Beleszerettem.

2009. aug. 24. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:

[link] Ezért érzed gyümisnek :)

Örülök, hogy nemcsak nekem tetszik!

2009. aug. 25. 09:07
 5/6 anonim válasza:
SEGÍTSÉG. Valahol még lehet kapni ezt a parfümöt?
2012. okt. 23. 02:07
 6/6 anonim válasza:
lehet kapni áruházban vagy csak neten lehet rendelni?
2014. máj. 31. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!