Milyen smink áll jól?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek milyen sminket használjak.

Még egy kis segítséget is adok,itt a szemem:

[link]

2009. aug. 22. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szép szemed van sztem jól állna neked a fekete barackos-rózsaszín, lila, meg füstös fatású sminkek!
2009. aug. 22. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen szemem lehetne állandóan feketével festeném h. világítsom :D

Szerintem füstös hatású sminket csinálj, mély színekkel, idén ősszel ez lesz divatban, és még jól is állna.

2009. aug. 22. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
fekete szemhéjtus és szemcerka. szerintem ennyi elég is lenne
2009. aug. 22. 17:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.:D

De még kérem a válaszokat.

2009. aug. 22. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért megadhatnád, hogy milyen színű a hajad (:
2009. aug. 23. 00:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Szökés barna hajam van.
2009. aug. 23. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Milyen stilusu ruhakat hordasz? milyen szinueket? El szoktal pirulni?
2009. aug. 25. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:

sztem fekete szemcerka+szempillaspirál elég:)

szép szemed van:)

2009. aug. 25. 23:49
 9/11 A kérdező kommentje:
22:35-ös.Hát szoktam csönadrágot hordani ,tornacipőt ,szeretem a lilát a virítós színeket is ,de a lilát meg a rózsaszínt is.és elszoktam pirulni.
2009. aug. 26. 13:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha a helyedben lennek akkor megtanulnek egy alap halvanylila kicsit fustos hatasu sminket, azt varialhatod lila helyett mas szinnel.

Ha elenkebb szinu ruhat hordasz akkor kifestheted szivarvanyosra is, az szerintem nagyon aranyos, es eleg konnyu megcsinalni :] en imadom :P

http://www.youtube.com/watch?v=40sCFXqbMys&feature=fvsr

valami ilyesmi.

Egyszer lattam egy lanyt a vonaton ilyen szep vilagos szeme volt, szokes haja es szinte pirossal volt kisminkelve nagyon utott az a szin a vilagos boren. Nem ver voros volt, hanem olyn kis finom narancssargas piros.

Nem volt tul sotet es az feldobta udebbnek tunt :]

Alul nem huznam ki a szemed csak felul a szempillak tovenel, de azt erdemes megcsinalni mert jobban vonzza akkor a tekintetet. Nagyon szep szemed van!

Egyebkent teljesen jo ez a paletta, eleg elenk szinek vannak benne es eleg tartosak.

Erdemes meg korulnezni youtube-on, mert nagyon jo tippek trukkok vannak. Gondolom az, hogya videok nyelve altalaban angol, nem okoz problemat :]

Kellemes napot

2009. aug. 29. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!