Milyen smink áll jól?
Kérlek segítsetek milyen sminket használjak.
Még egy kis segítséget is adok,itt a szemem:
Ha ilyen szemem lehetne állandóan feketével festeném h. világítsom :D
Szerintem füstös hatású sminket csinálj, mély színekkel, idén ősszel ez lesz divatban, és még jól is állna.
Köszi szépen.:D
De még kérem a válaszokat.
sztem fekete szemcerka+szempillaspirál elég:)
szép szemed van:)
Ha a helyedben lennek akkor megtanulnek egy alap halvanylila kicsit fustos hatasu sminket, azt varialhatod lila helyett mas szinnel.
Ha elenkebb szinu ruhat hordasz akkor kifestheted szivarvanyosra is, az szerintem nagyon aranyos, es eleg konnyu megcsinalni :] en imadom :P
http://www.youtube.com/watch?v=40sCFXqbMys&feature=fvsr
valami ilyesmi.
Egyszer lattam egy lanyt a vonaton ilyen szep vilagos szeme volt, szokes haja es szinte pirossal volt kisminkelve nagyon utott az a szin a vilagos boren. Nem ver voros volt, hanem olyn kis finom narancssargas piros.
Nem volt tul sotet es az feldobta udebbnek tunt :]
Alul nem huznam ki a szemed csak felul a szempillak tovenel, de azt erdemes megcsinalni mert jobban vonzza akkor a tekintetet. Nagyon szep szemed van!
Egyebkent teljesen jo ez a paletta, eleg elenk szinek vannak benne es eleg tartosak.
Erdemes meg korulnezni youtube-on, mert nagyon jo tippek trukkok vannak. Gondolom az, hogya videok nyelve altalaban angol, nem okoz problemat :]
Kellemes napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!