Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek Rimmel Pro...

Mi a véleményetek Rimmel Pro Lycra körömlakkjáról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem sok, de barátnőmnek azt vettem ajándékba és kérdeztem mennyire tartós, azt mondta hogy hamar kopik, kb 1 nap alatt. Pedig ő nem starpálja a körmeit.
2009. aug. 22. 14:39
 2/3 Szandy007 ***** válasza:
A Rimmel mind rossz! nekem is lekopott fél nap alatt
2010. szept. 22. 19:30
 3/3 anonim válasza:

Látom, hogy régi a kérdés, de nem hagyhatom szó nélkül :)

Amióta ismerem ezt a lakkot csak ezt vagyok hajlandó venni. Nekem egy hétnél is többet kibír, úgy hogy csak a lenövés látszik a a körömágynál, de a lakknak sehol semmi baja. Amikor meg le akarom szedni, szinte nem is kell lemosó, majdnem egybe lejön az egész. Kicsit gumisnak érzem és ezért ilyen tartós, és ezért jön le ilyen könnyen szerintem. Más lakkok szinte egy napot nem bírtak ki a körmömön amúgy.

2012. szept. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!