Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehetne kapni ilyen...

Hol lehetne kapni ilyen nyakláncot?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan nyakláncot ami Princess lenne igy ráirva vagy nemtudom hogy magyarázzam el nem lenne muszáj aranynak lennie vagy iesmi nemtudjátok hol lehet kapni? Vagy csak készíteni lehet ékszerésszel? (Debrecen és környékén érdekelne)
2009. aug. 21. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

ékszerésszel lehet készíttetni, vagy van egy oldal. innen lehet rendelni (azt íratsz rá amit akarsz, olyan anyagból amilyenből akarod):

[link]

2009. aug. 21. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:
hát jo oldal meg minden csak aza baj nekem nem lenne muszály h arany alegyen vagy ezüst meg ezek elég drágát olcsobbra gondoltam léccy irjatok!!!!
2009. aug. 21. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha debreceni, vagy környékén levő üzletet nézel akkor a Fórumos Six-en és Bijou Brigitte-en már túllehetsz :). Ha jól emlékszem a Piac utcán egy outlet üzlet mellett van még ilyen ékszerüzlet. Gambrinusz közben a Dum-Dumban is van sokféle feliratos nyalkánc, meg a Kacattal is tehetsz egy próbát. Attól tartok a Swarovski üzletben hamarabb találsz, de annak ellenére hogy üveg rém dárga :D.
2009. aug. 22. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi megnézem de az a kacat hol van? mert nem debreceni vagyok csak környéki és odajárok be suliba meg minden...
2009. aug. 22. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Piac utcán van az is kicsit lentebb mint a gambrinusz köz az állomás irányába. Egy lottózó van mellette, az feltűnöbb pedig ugyanolyan a két üzlet :D. Legalábbis én simán elmegyek a kacat mellett elsőre :P:D.
2009. aug. 22. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!