Hol tudnék jó minőségű, hamis LV táskát rendelni neten? :D
Jó minőségű és hamis.....
Bocsi, de nekem valahogy nem áll össze a kép O_o
Csak a képmutató emberek használnak/hordanak hamisítványt. Sajnos egyre több a képmutató ember. Ráadásul tök viccesek az olyanok, akik "márkás" táskával, pénztárcával feszítenek, de a teszkóban vásárolják meg a betevőt és panelban laknak. :D
Tulajdonképpen vegyél csak, lesz min röhögnöm.
Most ha egyszer pont az tetszik neki, olyat akar, és arra van pénze... Ti vagytok a szánalmasak, nem a kérdező.
És miért ne lehetne jó minőségű? Hamisítvànyokból se csak 1 fajta létezik, van ultragagyi, de van normális is.
Vaterán amúgy van.
Szerintem a LV most nagyon elcsépelt sajnos és ha nem állsz olyan anyagi szinten szerintem ne vedd meg.... Inkább vegyél egy jó kis Guess táskát, már 30.000 Ft-ért nagyot is lehet kapni, nagyon szépek, tartósak!
Nekem van eredeti LV táskám, de pont a sok hamisítvány miatt már nem is hordom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!