Ki lehet venni úgy az ajakpiercinget, hogy ne látszódjon a lyuk?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy csináltatni akarok egy ajakpiercinget - az alsó ajkamra oldalra -, de nem szeretném ha a szüleim megtudnák. ha kivenném és lekorrektoroznám a lyukat látszana?2009. aug. 20. 23:18
1/10 bibi05 válasza:
Ha bőven teszl rá korrektort akkor szerintem nem,de egy idő után feltűnő lesz hogy mindig csak ott korrektorozod magad.szerintem:)
2/10 anonim válasza:
hát ezt így őszintén, nemtudom. azt hallottam hogy akkor marad lyuk ha már végleg ki akarod venni, hogy beforrjon.
de lehet marad ott nyoma is. mert most gondolj bele. kilyukasztják, akkor kell ott lennie valaminek. amúgy szerintem nem járnál vele jól ha ki vennéd mindig. mert mikor megcsinálják első nap akkor annyira fog fájni, hogy kivenni biztos nem fogod tudni. sőt lehet hogy még rá pár napra sem.
3/10 anonim válasza:
csak nem bámulják annyira az arcod
az meg hülyeség,h. észreveszik,h. csak ott korrektorozod magad
a korrektot nem látni :] ugyanmár
annyira ultrajó szemei nincsenek senkinek
4/10 bibi05 válasza:
Oké bocsánat hogy hülyeséget írtam de akkor sem kell leszólni és leponzozni szól az utolsó kedves válaszolónak.
5/10 anonim válasza:
Ha kilyukasztják a bőröd akkor valószínűleg be fog gyulladni, ami szerintem látszani fog, akárhogy alapozod. Meg szerintem az nagyon fáj és lehet, hogy a beszéd is fájni fog meg az evés is egy pár napig. Szerintem beszéld meg a szüleiddel, hogy szólhass ha valami gond van. Én így gondolom, de megértem ha nem akarsz semmiképp. U.i.: húgom tanácsa, hogy először amíg fájni fog átlátszó piercinget tetess be, az talán nem annyira feltűnő, meg ne korrektorozz közvetlen rá, hanem tapaszd le valamivel ami erre való. Te tudod megfogadod-e. Én drukkolok, hogy minden oké legyen! :)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi, jó fejek vagytok:D
2009. aug. 21. 10:02
7/10 anonim válasza:
Szerintem meg várd meg, míg felnősz, és nem szólnak bele a szüleid. A lyukat lehet nem látják majd, de úgy be fog dagadni a szád,hogy még a vak is észreveszi. És mit mondasz? Szájbavertek? Én sem csináltattam pc-t csak 18 évesen, mert vártam, hátha kinövöm. De nem nőttem ki. Amúgy sem tetszik már ajakba,mert minden 15 éves emósnak ott van. Bár lehet te is az vagy. Szerintem nőj fel hozzá.
8/10 A kérdező kommentje:
te normális vagy? Olyan messze állok az emóhoz, hogy... huh.
szerencsétlen idióta!
2009. aug. 23. 10:54
9/10 A kérdező kommentje:
különben is 18 és fél vagyok te nagyon barom!
2009. aug. 23. 10:55
10/10 anonim válasza:
Te hogy beszélsz? Milyen jogon idiótázol le? Örülj, hogy válaszra méltattalak TE szerencsétlen idióta. Jól van, lyukaszd csak szét az egész pofádat, szúrd magadnak,aztán remélem kapsz egy jó kis fertőzést! Megérdemled,amiért ilyen "kedves" voltál. 18 és fél évesen is lehet valaki hülyegyerek úgy látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!