Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen egy ápolt köröm?

Milyen egy ápolt köröm?

Figyelt kérdés
ami nem műköröm! Én úgy szoktam, hogy levágom tövig, aztán ami kicsit érdes marad azon reszelek és aztán színtelen lakk, erre megkérdezték, hogy rágom-e? .. :S De akkor mit csináljak hogy szép és ápolt legyen? Ne vágjam le annyira?
2009. aug. 20. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt hiszik, hogy rágod, akkor tényleg eléggé levághatod. Legyen hosszabb körmöd, az nőcis. ;)

Fesd ki.. egy kis francia manikür és akkor már senki nem fogja azt mondani, hogy rágod. :)

na puszii

2009. aug. 20. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ha nagyon levágod még akkor sem az látszana, hogy rágod

hagyd kicsit hosszabbra és reszeld le aztán színtelen körömlakk

2009. aug. 20. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:

ne vágd le tövig,látszódjon egy picit,aztán reszeld le és úgy színtelen lakk:) Ha így megkérdezik,hogy rágod-e mond azt,hogy nem szereted ha hosszú ezért szoktad levágni:D

14/L

2009. aug. 20. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A túl rövid köröm nem túl szép, és nem is kifejezetten nőies, nem akarlak megbántani, nekem nem igazán tetszik, hagyd egy kicsit hosszabbra, színtelen körömlakk, vagy francia manikűr, és nagyon csinos lesz a kezed;)
2009. aug. 20. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne vágd le annyira a körmöd azt jól teszedd hogy átlátszóval lekened mert ez olyan szép.Vagy menj el egy manikűröshöz is és tőle elnézed utánna szépen tudod magadnak is.

de lehet egypicit még tudok segiteni mert anyum manikűrös.kicsit áztatja a körmöket majd feltolja és bőrvágó ollótam ott lent levágja.de nem muszály bőrvágó .nem szabad tövig vágni mert az téll olyan mintha rágnád inkább növeszd.:D hát én ennyit tudnam

:D

2009. aug. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!