Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem engedik a szülei...

Miért nem engedik a szülei hogy feketére fessem a körmömet? 15/l

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fekete túl lázadó, rockeres, nem nőies, bár mostanában divatfüggő nőcik körmein is látom.
2012. dec. 6. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Mert gyerek vagy, azért.
2012. dec. 6. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Őket kérdezd erről, a fekete sem különb mint bármelyik másik, szóval nem tudom mi bajuk vele.
2012. dec. 6. 22:03
 4/11 anonim válasza:
71%
Kinek a "szülei" nem engedik? Egyébként miért akarod feketére festeni a körmöd?
2012. dec. 7. 11:13
 5/11 A kérdező kommentje:

utolsó

Az én szüleim,csak mert nagyon tetszik az a szín.

2012. dec. 7. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

16 leszek nemsoká csajszi vagyok és képzeld 13 évesen festettem először körmöt (soha se rágtam le amióta eszemet tudom :) )

A szülők félnek attól hogy kritizálni fognak téged miatta meg általánosba nem nézik el bla bla

Mond meg a szüleidnek h egyszer kipróbálod és ha suliba nem nézi kel és rádszólnak (legalább 4 tanár) akkor nem fogod festeni

ha őket zavarja akk mondjad ha te körmöd egyszer élünk mindent meg kell próbálni :)

2012. dec. 8. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:
na de a tanárokat úgy figyelj h olyan szóljon be aki nem festi a körmeit.:D mert az nem fer
2012. dec. 8. 00:56
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem pontosan azért tartòzkodnak a szülők a korai köröfestéstől, hajfestéstől és erősen sminkeléstől mert ezek mind olyan dolgok amiket a felnőtt nők számàra találtak ki. Egész egyszerűen sután néz ki egy fiatal lányon. Egy nőnek, ha ügyesen hordja és van kisugárzása, ráerősìt a nőiességére, de egy kislányon, nőiessége híján csak kicsit "kurvàs"... (nem valòdi értelemben :) inkább olyan mintha szánalmasan pròbálkozna h idősebbnek nézzen ki) én például pont ilyen indíttatàsù elvektől vezérelve nem hordtam erős rùzs míg 18 nem lettem :) hallgass a szüleidre, ők làtnak, és látják ha valami nem illik a külsődhöz :)
2012. dec. 8. 08:38
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 9. 14:13
 10/11 A Tengerész ***** válasza:
Semmi gond vele, ha fested, akár feketére is. DE! Egy dolgot gondolj végig! Felnőtt NAGYON sokáig leszel, és minden pénzt megadnál azért, hogy csitrinek nézzenek, csak mégegyszer az életben!! MOST van erre UTOLJÁRA lehetőséged, hogy annak nézz ki ami vagy. NAGYON hamar eljön az az idő, amikor majd azt csinálsz a körmöddel amit akarsz és (szerencsés esetben) sokáig fog tartani. De az ifjúság úgy röppen el, mint a pillanat. Az Isten áldjon meg ne siettesd a látszatát hülyeségekkel!
2012. dec. 10. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!