Ma szúrattam a köldök pc-m az cink ha egyátalán nem fáj?
néha érzek mintha meg csípnék de semmi több,később fog fájni? 1x bekentem 70%-os alkohollal mert ezt ajánlották a szalonban ahol csináltattam,esetleg még mit tehetek rá ami nem kenőcs mert nem akarom hogy rászáradjon és még azt is tisztogatni,fürdést hogy oldottátok meg?
köszönöm előre is! :)
Nekem nem fájt egyáltalán! Barátnőmmel együtt csináltattuk, ő volt előttem, és még sírt is, hogy mennyire fáj. Én tökre beparáztam, utána meg nem is éreztem semmit kb. :D. Én zuhanyoztam, próbáltam úgy csinálni, hogy ne menjen rá víz, de szerintem ment rá, és nem lett semmi baja. Nekem is alkohollal kellet kennem, azt hiszem, egyszer bekentem, és utána néhány nap múlva jutott eszembe, hogy kennem kéne. :D
De amúgy tök vicces, nem? Nekem az volt, hogy minden este meg reggel megláttam, hogy jéé tényleg, nekem meg köldökpiercingem van. :D
ez jó :D köszi :)))
én nagyon féltem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!