Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb hajszínező?...

Melyik a legjobb hajszínező? Manic Panic/Crazy Color/Splat?

Figyelt kérdés
Világos barna a hajam eredeti színe és agyamra megy, hogy állandóan szőkére kell szívatni a tövét mer nem fogják meg a hajszínező habok! Kékre akarom festeni és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek melyik a legtartósabb hajszínező ezek közül és melyik fogná be a hajam tövét szívatás nélkül
2012. dec. 5. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
A hajad tövét szivatás nélkül semmi nem fogja be. Ezek a színezők egyformák. A színezők lényege hogy mosások alkalmával kikopik. Tartósban festékből meg nincs extrém színű.
2012. dec. 5. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik a legjobb. Azzal én is tisztában vagyok, hogy kikopik, de mégis melyik jobb minőség? Gondolom egy ócska hajszínező habnál jobbak... És nekem már az is jó
2012. dec. 5. 11:13
 3/4 anonim válasza:
Manic panic szerintem az a legjobb de nem lehet barna hajon ... egyiket se lehet barna hajon csak szőkítéssel
2013. jún. 2. 17:52
 4/4 KeiCore válasza:

Én személyszerint eddig Crazy Color-t és a KJMN hajfestékeket használtam erre a célra. CC-ből használom most a no.50-es Aubergine-t és nem rég vettem szintén ebből a márkából no.46 Pine Green-t, KJMN-ből használtam már 0.88 kéket és 0.66 pirosat. Mind2 márkát szeretem viszont engem is érdekelne valaki személyes véleménye a SPLAT-ról, mert szeretném kipróbálni tavasszal :)

És igen a szőkítés elhagyhatatlan.

2014. febr. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!