Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az essence forgalmazza még a...

Az essence forgalmazza még a körömnyomda szettjét?

Figyelt kérdés

szeretnék vásárolni, és mivel vaterán, neten, igazából mindenhol megnéztem milyenek vannak, mennyiért úgy döntöttem ott vásárolom meg.

Illetve még az érdekel: hol kaphatok hozzá olcsón korongot? az essence külön fogalmaz ilyet? és annak mennyi darabja?

vannak karácsonyi mintásak? lehet válogatni?

Budapesten tudnátok olyan rossmannt vagy dm-et írni, ahol tuti kapok mindegyikből? :)

2012. dec. 3. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem láttam mostanság sehol, bár annyira nem is néztem. Én ilyet inkább ebayen vettem, olcsóbb és nagyobb a választék. Essencenek nincs külön korongja tudtommal.
2012. dec. 3. 23:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Körülnézek az itteni rossmannban, hátha van valami...

Karácsonyra szeretnék hópelyhes körmöket, vagy karácsonyfásat, esetleg masnisat. Sajnos a kezem nagyon remeg és icike picikék a körmeim, így nem tudnám magamnak ügyesen megfesteni.

Jó lenne valami egyszerű megoldás.

Ebayen fent vagyok, de nincs paypalos számlám. Azt nehéz nyitni/igényelni? esetleg privátban, vagy itt leírnád hogy kell létrehozni?

2012. dec. 4. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Múltkor láttam egy rossmannos katalógusban 999 Ft-ra leakciózva.
2012. dec. 4. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Ilyen katalógust hol lehet kapni? nekünk nem jön...
2012. dec. 5. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A rossmannban kell, hohy legyen, karácsonyi katalógus, kicsit vastagabb, mint a sika katalógus. De sztem kérdezz rá egy epadótól, hogy lehet-e kapni körömnyomda szettet.
2012. dec. 5. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. dec. 5. 14:36
 7/7 anonim válasza:
Én ma kaptam Rossmanból, ilyen 800 ft körül volt. Ebben a szettben volt egy nyomda egy lehúzó és egy minta.. külön is vettem hozzá mintát.. az volt 340 kb.
2012. dec. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!