Avon Speed Dry körömlakk 900 forintért megéri? Vagy várjak még hátha olcsóbb lesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 19:31
1/4 anonim válasza:
Nekem az Avon körömlakkok elég gyorsan beszáradnak. :(
2/4 A kérdező kommentje:
Én eddig csak 1 avonos lakkot vettem, az egy sötét kék matt lakk és azon kívül hogy lepattog könnyen, nincs vele bajom de gondolom ez azért van mert matt. Már régóta megvan de nem száradt be egyáltalán. Ja meg most vettem 3 color trendeset amiből még csak az egyiket próbáltam szóval nincs sok tapasztalatom. Azon kívül hogy beszárad neked, mi a véleményed?
2012. dec. 1. 19:59
3/4 anonim válasza:
Nem szabad annyiért venni lakkot, pláne Avonosat nem.
Nekem is van lakkom onnan, reggel felkentem, este már a fele nem volt meg, Nem éri meg a 900 ft érte.
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszi szépen.
2012. dec. 2. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!