Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiuk! Mit szoltok ahoz ha egy...

Fiuk! Mit szoltok ahoz ha egy 14 eves lanynak van nyelvpc?

Figyelt kérdés
Lanyok is valaszolhatnak. Kort es h fiu vagy lany vagy-e, plz irjatok (negativ valaszokat nem kerek)
2012. nov. 29. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy "hát ő sem az én kategóriám". És ez így van jól akinek van ilyen pirszingje az ált. nem nagyon szokott kedvelni. Addig jó nekem!

20/F

2012. nov. 29. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon udorítónak tartom ha egy 14 éves kis taknyosnak piercingje van,ráadásul nyelvbe.

16/l

2012. nov. 29. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs vele,söt...en 13evesen csinaltattam,mondjuk 20evesen ki is vettem,jobban mondva lenyeltem ejjel.22F
2012. nov. 29. 14:13
 4/11 schocko ***** válasza:
Úgy hallottam, a nyelvpcés lányokba hamarabb csap bele a gömbvillám...én nem szívesen megyek a közelükbe.
2012. nov. 29. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Üres a feje, és kellett valami nehezék, hogy ne fújja le a helyéről a szél.
2012. nov. 29. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:

"(negativ valaszokat nem kerek)"

Szóval csak a buksisimogatásokra vagy kíváncsi?

A nyelvpiercing minden korosztálynál undorító... Kislány vagy még, foglalkozz mással.

2012. nov. 29. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem rémes amikor egy ismerősömmel(legyen az 14 vagy 41 éves) beszélgetek, vagy beszélek hozzá és ott nyammog rajta, meg van aki állandóan basztatja, szerintem gusztustalan viszont van aki szexinek tartja.. nekem volt már mindenhol(csukló, orr, ajak, ínyfék, nyelvfék, köldök persze nem egyszerre mind) de konkrétan a nyelvet soha nem vállaltam volna be...
2012. nov. 29. 14:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Undorítónak tartom, de valószínűleg velem van a baj, mert a piercing minden formáját rühellem a nőkön, legyen az 14 éves kislány, 24 éves fiatal nő, vagy 60 éves öregasszony. Férfiakon elmegy, de az is ízlés kérdése, nyílván, ha több lyuk van rajta, mint rajtam nem fog tetszeni. 21/L
2012. nov. 29. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval ;)
2012. nov. 29. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon való neked !!!!

Az én sulimban is van egy 12-13 éves lány, annak meg egy 3cm-es köldökpc-je van.

2012. nov. 30. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!