Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Már nem szeretnek a barátaim?

Már nem szeretnek a barátaim?

Figyelt kérdés

2napja van fültágítóm,és néhány barátom szerintem hülye vagyok h berakttam a fültágítót és nem tetszik nekik. folyton mondják h ronda meg minden,de én imádom és nem változtatok rajta.

Már nem szertnek a fültágítóm miatt?

mit tegyek h minden megint a régi legyen,és elfogadják az "új külsőmet"?

2009. aug. 17. 15:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ezért nem szeretnének. Kevés emberen áll jól a fültágító, a többségen undorítóan hat. Pláne ha lányon van. Majd idővel megszokják. De ha ezért nem szeretnek elég hülye emberek a barátaid.
2009. aug. 17. 15:24
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Én szeretlek<3

am magyarázd el nekik h ez is 1 szimpla fülbevaló, és emiatt ne ítéljenek el. nemtudom hány éves korosztályról van szó, de meglehet beszélni ^^

2009. aug. 17. 15:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd megbarátkoznak vele, csak kell egy kis idő. Az az igazság, hogy nekem sem tetszik a fültágító, ha nekem egyik barátom csináltatni, akkor hozzá kellene szoknom. Nyugi, szeretnek a barátaid, csak a fültágítót kell megszokniuk.
2009. aug. 17. 15:30
 4/15 A kérdező kommentje:

1.

L/14 vagyok,és csak 4milis a fültágítóm,ugyhogy szinte nem is látszik.remélem h tényleg megszokják.

köszönöm a választ :)

2.

köszi h szeretsz.. :D

am tudják h ezzel most egy álmom vállt valóra vagy mi,mert 2éve akarok fültágítót..szall még nem érte váratlanul őket..

14éves vagyok,és énis remélem h megtudjuk beszélni.^^

köszönöm a választ<3

2009. aug. 17. 15:34
 5/15 A kérdező kommentje:

3.

neked is köszönöm,és akk ugy látom meg kell várjam h megszokják a fültágítómat

2009. aug. 17. 15:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha szeretnek és igaz barátok elfogadják, lehet csak ugratnak, ne vedd úgy a szívedre :)

Nekem is volt fültágítom, én is megkaptam a magamét,de nem érdekelt, viszont szüleimnek sem nyerte e l a tetszését úgyhogy ki kellett venem, majd pár év múlva :)

18L

2009. aug. 17. 16:52
 7/15 A kérdező kommentje:

jah végülis lehet h tényleg csak ugratnak.. :D

nekem szüleim (még) nem tudják..

köszönöm a választ :)

2009. aug. 17. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha elszálltál miatta, mert ettől most milyen nagylány lettél, akkor lehet, hogy az agyukra mész.

De ilyen idős korban ez teljesen megérthető...

2009. aug. 18. 00:45
 9/15 A kérdező kommentje:

nem szálltam el töle,semmit sem változtam..

néha mikor tükörbe nézkek én is meglepődök h mi van a fülemben :D

2009. aug. 18. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem irigyek hogy nekik nem lehet.és azt akarják hogy te neked se legyen ha nekik nincs.én az ilyet már tapasztalatból mondom.
2009. aug. 22. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!