Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves lány vagyok és ilyet...

14 éves lány vagyok és ilyet szeretnék vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen fültágítót szeretnék majd mostanában

és csak ilyen 2-3 mm de inkább csak 2mm

vélemény ??

meg Veszprémbe hol csinálnak fültágítót??

14 éves lány vagyok szerintetek gáz?vélemény?

2012. nov. 25. 01:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

szerintem 2-3 mm nem gátolna a melóadásba

vagy igen

2012. nov. 25. 21:14
 12/15 anonim válasza:

Az előző vagyok

Azért ne legyél te abban olyan biztos....

Amúgy a saját véleményem szerint nem. Csakhogy akkor már mindjárt máshogy néznek rád szal ezzel arra célzok, h olyat is kinéznek belőled ami nem te vagy! Ha érted mire gondolok...

Amúgy mióta van melóm már félig meddig visszanövesztettem a loboncot xD Meg civilben úgy nézek ki mint régebben csak a melóhelyen nem lehet...ez van

De ha csakugyan olyan kicsi ez a tágesz mint a képen akkor az még annyira nem lehet vészes. ;)

2012. nov. 25. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
első vagyok:D én is 14 vagyok.. és tudom hogy mi tinik néha csak fellángolásból akarunk dolgokat:D szerintem elég bizonytalan vagy, mert ha biztosan tudnád, hogy te AKAROD ez a fültágítót, nem tetted volna fel ezt a kérdést:) Várj még vele szerintem, és ha pár év múlva is akarod, akkor csináld meg!:)) Istenem egy 2mm-es nem fog kihatni az életedre..olyan mint egy fülbevaló!
2012. nov. 26. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát már bocs de eszemmegáll az ilyen 14 éves lány vaygok 2mm fültágítót szeretnék emberektől semmi bajom veled de az nem fültágító tudod kiknek való a fültágító nem a kislányoknak az afrikai törzseken kívül ezeknek volt először : http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=sxQmOAkny0k&feature=ends.. http://www.youtube.com/watch?v=XjECjnjl6_Q nem a kislányokhozták divatba
2012. dec. 19. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Má a 2-3 mm fültágítónál rájöttem, hogy itt nem stílusról itt divatrólvan szó ha olyanlenne a stílusod akkor legtalább 20 as tágeszt akarnál ha meg nem is akarnál te egy divatpi**a vagy már bocs.
2013. jan. 24. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!