Milyen táska most a divat?
Figyelt kérdés
Úgyértem ha elmegyek vhova, pl egy plázába,vagy akár sétálni egy városba,értitek szóval belerakni a telefon pénztárca stb. Nem szeretnék ilyen elegánsat,szóval vmi sportosabb. kellenének ötletek.
Milyen táskák most a divatok???Lécci linkeljetek képetis.
kösszii
2009. aug. 16. 18:18
1/9 A kérdező kommentje:
14 vagyok : )
2009. aug. 16. 18:25
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
az utolsó válaszoló vagyok, ha esetleg soknak tartod az árukat (mert vmelyik azért tényleg drága), akkor még az Iguána nevű boltot ajánlom neked, ott is vannak jó, egyedik :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi,az eddigi linkeket, hát iigen tetszenek ,tetszenek, inkább az ilyen egyszerűbbeket kedvelem,világosabb szinek.. annyi van!!nehéz a döntéés:DD
2009. aug. 16. 18:34
6/9 anonim válasza:
sztem légy egyedi és ne a divatot kövesd:) vagyél egy egyszerű táskát és diszisd kitüzökkel és neked lesz a legegyedibb táskád:)
7/9 anonim válasza:
én varrtam magamnak egy farmer táskát szoknyából...nagyon jo lett mindenki dícséri...és az a legjobb h egyedi..mindenhova azt viszen:)
8/9 anonim válasza:
én most vettem egy esté lauder táskát,hasonló az anyaga a farmeréhoz,egyszerű és nagyon tetszetős:)én az egyszerűség hive vagyok.
9/9 anonim válasza:
ne menj a divattal eggyütt.Hordj olyat ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!