Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót válasszak?...

Milyen alapozót válasszak? (versenytánc)

Figyelt kérdés

Versenyünk lesz nemsokára, és nem tudom, h milyen alapozót kéne vennem.

Zsíros a bőröm, erre azt írták sok helyen, hogy a "vizes" alapozó jó, de a tánc alatt hogy ne izzadjam le, volt aki az olajosat ajánlotta. Szerintetek az olajos fent maradna?

Esetleg valami tanács ehhez kapcsolódóan(most veszek először, annyit tudok, hogy a bőrszínemtől ne legyen nagyon elütő)?

2012. nov. 22. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó BB sokkal jobb megoldás lenne. (Holika, Skin79, BRTC, Missha vagy Essence Pureskin is jó) Zsíros bőrön az alapozó hamar fényessé, csillogóvá válik. Teljesen mindegy milyen, és a púder sem javít a dolgon.
2012. nov. 22. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
A hab állagú lenne szerintem a legjobb választás. Tartós és pont zsíros bőrre való.
2012. nov. 22. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!