Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a smink nagyon szépen...

Ez a smink nagyon szépen kiemeli a kék szemet. Barna szemet milyen színnel lehet ennyire jól kiemelni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ugyanilyen sminket szeretnék, de nekem sárgásbarna a szemem színe. Milyen színű szemhéjporral tudnám így kiemelni?

2012. nov. 22. 12:31
 1/6 Fruzsee.boo válasza:
Barnásat narancssárgával , pirossal és zölddel a legjobb.
2012. nov. 22. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem nem tűnik ez olyan extra sminknek, sima aranyos-barnás szemhéjárnyalás, a tusvonal a végén kicsit elsatírozva feketével, hogy cicásabb legyen, a szemzugokban egy kis világosabb színnel.

Nem mondanám, hogy ez a smink csak a kék szeműeknek áll jól, szerintem barnán is nagyon jól mutatna. A szemzugokba tegyél világos, metálosabb fényű színt, ilyen ekrü szerűre gondoltam, de kifejezetten jó lenne az arany is oda.

Mivel ez természetes hatású smink, a narancssárgával, pirossal nem fogsz ilyen természetes hatást elérni.

Használjál barna/arany színt nyugodtan.

2012. nov. 22. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. nov. 22. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
zöld vagy kék nagyon szépen kiemeli a barna szemet
2012. nov. 22. 13:58
 5/6 anonim válasza:
lilás-rózsaszínes smink?
2012. nov. 22. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is lilás-füstös sminkre szavazok :)
2012. nov. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!