Ez a smink nagyon szépen kiemeli a kék szemet. Barna szemet milyen színnel lehet ennyire jól kiemelni?
Figyelt kérdés
Ugyanilyen sminket szeretnék, de nekem sárgásbarna a szemem színe. Milyen színű szemhéjporral tudnám így kiemelni?
2012. nov. 22. 12:31
1/6 Fruzsee.boo válasza:
Barnásat narancssárgával , pirossal és zölddel a legjobb.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nem tűnik ez olyan extra sminknek, sima aranyos-barnás szemhéjárnyalás, a tusvonal a végén kicsit elsatírozva feketével, hogy cicásabb legyen, a szemzugokban egy kis világosabb színnel.
Nem mondanám, hogy ez a smink csak a kék szeműeknek áll jól, szerintem barnán is nagyon jól mutatna. A szemzugokba tegyél világos, metálosabb fényű színt, ilyen ekrü szerűre gondoltam, de kifejezetten jó lenne az arany is oda.
Mivel ez természetes hatású smink, a narancssárgával, pirossal nem fogsz ilyen természetes hatást elérni.
Használjál barna/arany színt nyugodtan.
4/6 anonim válasza:
zöld vagy kék nagyon szépen kiemeli a barna szemet
6/6 anonim válasza:
Én is lilás-füstös sminkre szavazok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!