Csajok, nektek hány datrab van az alábbi kozmetikai termékekből?
1. szempilaspirál
2. púder
3. rúzs
4. szájfény
5. ajakápoló
Melyek a kedvenceid? Miket használsz napi szinten?
Mennyi az, ami már soknak számít egyes termékekből?
Kort is lécci!
Köszönöm. :)
1.1
2.1
3.5
4.1
5.1
nem napi szinten csak néha szempillaspirál,púder, szájfény,
és nem kell sok vakolat
a kevesebb néha több :)
26N.
1. 3db
2. 1db
3. - nem használom..
4. 2db
5. 1 db
a szempillaspirál a kedvencem:) napi szinten az alapozót és a korrektort használom, persze nem 2 kg-t kenek magamra. néha-néha púdert. szempillaspirált is minden nap. hetente kb 3x tus.
L15
1. Szempillaspirál: 3, Max Factor False Lash Effect, 2 db Lovely Curling Pump Up (meg most dobtam ki 2 Essence-et)
2. Púder: 2, Max Factor Creme Puff, NYC porpúder
3. Rúzs: 3, Essence, Astor, Avon
4. Szájfény: 5, 2 db Manhattan, 2 db Essence, 1 db Miss Sporty
5. Ajakápoló: 4, 2 db Oriflame Univerzális balzsam (csak a számra használom), 1 db Oriflame Univerzális Ajakbalzsam, 1 db Balea
Kedvencek: Max Factor spirál, Manhattan szájfények, Oriflame Univerzális ajakbalzsam.
Ajakbalzsamból talán nem kéne ennyi, szájfényből sem, a többit nem tartom soknak. Amit soknak tartok, azokat pont nem kérdezted. :D
Mint a 3 alapozó, 4 szemceruza, 4 korrektor, stb. Meg ezeken kívül is vannak cuccok, pl. szemhéjalapozó, bronzosító, pirosító, tus, ilyenek.
Szemhéjpúderből van a legtöbb, leginkább ezeket tartom soknak.
Van 1 db 24-es paletta, 2 6-os, 1 8-as, 1 4-es, 4 duo, 2 mono. Csak ami hirtelen eszembe jut, lehet több van. :D
Na meg az ecsetek. Azokból van még rengeteg.
Napi szinten attól függ mit használok, hogy hova megyek. Ha itthon vagyok vagy semmi, vagy korrektor vagy alapozó. Ha elmegyek mondjuk vásárolni a városba, akkor alapozó, korrektor, púder, szemhéjalapozó, szemhéjpúder, szempillaspirál, szemceruza, bronzosító, szájfény. Mindenből csak keveset teszek és szolidan szoktam sminkelni, a szemhéjpúdert leszámítva csak natúr színeket használok, pl. nude vagy színtelen szájfény, szürke vagy bőrszínű szemceruza, ilyesmi.
23/L
szempillaspirál: 1
púder: 0
rúzs: 1
szájfény: 1
ajakápoló: 1
24
szempilaspirál:4 (abból 1 világos- és 1 sötétkék)
púder:1
rúzs:2, de nem használom
szájfény:3
ajakápoló:3
Kedvencem a szemceruza
Napi szinten korrektort, néha szempillaspirált és szemceruzát is használok(barnát v feketét)
L/14
1. Jelenleg 3 db van, mert egyet nemrég dobtam ki. A háromból egyet pedig nagyon ritkán használok mert gagyi.
2. 2 darab púderom van, egy sötétebb és egy világosabb.
3. Nem tudom pontosan van egy pár, de ritkán használok rúzst.
4. Kb két darab van. Nem szeretem mert ragad így nem is használom
5. Van vagy 7-8 darab. Imádom őket és felváltva használom.
Szempillaspirálból az Essence I love extreme és a Lovely curling pump up a kedvencem. Szempillaspirált minden nap használok még ha otthon vagyok akkor is. Az ajakápolókat imádom még nagyon. Kedvencem a Bebe rózsaszínűje, és jelenleg nagyon szeretem a Labello egy limitált ilyen csillámos darabját.
2 szempillaspirál: essence all eyes on me és nyc big bold.
1 púder: essence.
3 rúzs: mind a három noname, olcsó, de nem is szeretem őket, ezért ritkán használom. (egy nude, egy rózsaszín és egy rózsás árnyalatú.
1 szájfény: essence XXL.
2 ajakápoló: balea sensitív és cynex.
A szempillaspirál és a púder a kedvencem, mivel szépek a pilláim, így egy jó spirállal nagyon szépen ki tudom emelni a szemem, a púder pedig egységesíti, mattítja a bőrömet, így sokkal szebb az összhatás.
Napi szinten szempillaspirált, korrektort és ajakápolót használok. Ezenkívül általában tust, vagy szemceruzát és natúr színű szemhéjpúdert is használok. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!