Ki tud nagyon ügyes műkörmöst Budapesten aki szépen dolgozik és viszonylag olcsó? Nagyon megköszönném ha képet is küldenétek! 15/L (rossz indulatú kommenteket nem kérek! )
9-es, de gyerek még!!!!! azért mert esetleg hétvégén alkoholt iszik, vagy szexel, vagy mindkettő, attól még GYEREK
lassan már az oviban kell óvszert osztogatni...
lesüllyedünk a romák szintjére, és majd 12 évesen szülünk, vagy mi? vagy 18 éves korára a lányoknak 5 ab-jük lesz? hova megy már ez a világ
másrészt meg a szülők meg vannak zsarolva, hogy mindent vegyenek meg (a hülyébbje magától megvesz minden szart a gyereknek)
a kis ostobenkók meg nyugodtan leszavazhatnak, rohadtul nem érdekel, hány %-om van :D
9-es vagyok
igen,attól még gyerek.de a műköröm azért nem a világ vége..kb mintha kifestené a körmét és kidíszítené.(persze ha nem ilyen 10 centis hegyes karmokról van szó)
mellesleg én is lesz*rom hány százalékom van,csak maga a tény idegesít,hogy minek kell lepontozni?-.- köszi:D
Nem is igazán a műkörömről van itt szó, talán kapott volna normális válaszokat is itt a kérdező. Hanem arról a lekezelő hangnemről ahogy beszélt az első válaszolóval. Innentől kezdve pedig megérdemli a stílust amit kap a többiektől, meg hát ilyen egóval gondolom nem egy visszafogott kis francia műkörmöt szeretne.
A kérdésből ítélve a kérdező számított mondjuk erre, ami látszik abból hogy nem kér rossz indulatú kommenteket. Szerintem senkinek se jutott volna eszébe csúnyán válaszolni, ha nem hívja fel külön erre a figyelmet és nem nagyképűsködik. Ez felhívás a táncra.
Már ne is haragudjatok de ő feltett egy kérdést, az első válaszoló meg nagy felnőtt módjára idejött okoskodni mintha az anyja lenne. Ki ő hogy megmondja hogy hogy áll a tanulással stb?
Az a baj hogy k*baszottul előítélkeztek, még mindíg azt mondom, azért mert körmöt szeretne (vagy már van neki) lehet jó tanuló.
Azt meg már meg sem kérdezem hogy jön ide a szex meg az ivás........ Tipikus Magyar szubjektív gondolkozás, azért mert fiatal elkönyvelem k*urvának, drogosnak, alkoholistának, stb.
nemszeretem, ha ítélkeznek csak azért mert 15 éves vagyok és még gyerek. szerintem t is voltatok gyerekek :)))
természetesen sima egyszerű francia mintás körömről lett volna szó.
a "rossz indulatú komenteket nem kérek" azért lett odaírva mert láttam másoknál, hogy léteznek nagyon bunkó emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!