Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki tud nagyon ügyes műkörmöst...

Ki tud nagyon ügyes műkörmöst Budapesten aki szépen dolgozik és viszonylag olcsó? Nagyon megköszönném ha képet is küldenétek! 15/L (rossz indulatú kommenteket nem kérek! )

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

9-es, de gyerek még!!!!! azért mert esetleg hétvégén alkoholt iszik, vagy szexel, vagy mindkettő, attól még GYEREK

lassan már az oviban kell óvszert osztogatni...

lesüllyedünk a romák szintjére, és majd 12 évesen szülünk, vagy mi? vagy 18 éves korára a lányoknak 5 ab-jük lesz? hova megy már ez a világ

másrészt meg a szülők meg vannak zsarolva, hogy mindent vegyenek meg (a hülyébbje magától megvesz minden szart a gyereknek)

a kis ostobenkók meg nyugodtan leszavazhatnak, rohadtul nem érdekel, hány %-om van :D

2012. nov. 20. 20:09
 12/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

igen,attól még gyerek.de a műköröm azért nem a világ vége..kb mintha kifestené a körmét és kidíszítené.(persze ha nem ilyen 10 centis hegyes karmokról van szó)

mellesleg én is lesz*rom hány százalékom van,csak maga a tény idegesít,hogy minek kell lepontozni?-.- köszi:D

2012. nov. 20. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
A 11-es jól beszél.(műkörömtől függetlenül)
2012. nov. 20. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem is igazán a műkörömről van itt szó, talán kapott volna normális válaszokat is itt a kérdező. Hanem arról a lekezelő hangnemről ahogy beszélt az első válaszolóval. Innentől kezdve pedig megérdemli a stílust amit kap a többiektől, meg hát ilyen egóval gondolom nem egy visszafogott kis francia műkörmöt szeretne.

A kérdésből ítélve a kérdező számított mondjuk erre, ami látszik abból hogy nem kér rossz indulatú kommenteket. Szerintem senkinek se jutott volna eszébe csúnyán válaszolni, ha nem hívja fel külön erre a figyelmet és nem nagyképűsködik. Ez felhívás a táncra.

2012. nov. 20. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

Már ne is haragudjatok de ő feltett egy kérdést, az első válaszoló meg nagy felnőtt módjára idejött okoskodni mintha az anyja lenne. Ki ő hogy megmondja hogy hogy áll a tanulással stb?

Az a baj hogy k*baszottul előítélkeztek, még mindíg azt mondom, azért mert körmöt szeretne (vagy már van neki) lehet jó tanuló.

Azt meg már meg sem kérdezem hogy jön ide a szex meg az ivás........ Tipikus Magyar szubjektív gondolkozás, azért mert fiatal elkönyvelem k*urvának, drogosnak, alkoholistának, stb.

2012. nov. 21. 11:10
 16/16 A kérdező kommentje:

nemszeretem, ha ítélkeznek csak azért mert 15 éves vagyok és még gyerek. szerintem t is voltatok gyerekek :)))

természetesen sima egyszerű francia mintás körömről lett volna szó.

a "rossz indulatú komenteket nem kérek" azért lett odaírva mert láttam másoknál, hogy léteznek nagyon bunkó emberek is.

2012. nov. 22. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!