Szerintetek ezért a kistáskáért sok 7000 forint?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem ez a kistáska, van hozzá egy hosszú lánc is, amivel vállra lehet tenni. Szerintetek megéri?2012. nov. 17. 21:39
2/8 anonim válasza:
nem igazán. én legalábbis tuti nem vennék :D 7ezerért jézusom :D
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szerintem sem, de annnnnyira tetszik :DDD
2012. nov. 17. 21:45
4/8 anonim válasza:
Valóban drága, de igazán szép, nekem nagyon tetszik. Végülis, ha megengedheted magadnak, akkor megéri, mert szívesen fogod hordani, és fel dobja majd a ruháidat, az biztos :)
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam karácsonyra kérem a szüleimtől :) Úgysem tudom sosem, hogy mit szeretnék, és még a nagymamám is ad egy rakás pénzt :D
2012. nov. 17. 21:51
6/8 anonim válasza:
ha tetszik nagyonnagyon és van hova hordanod, akkor igen megéri!! főleg ha még pénzed is van rá :D
7/8 anonim válasza:
igen, főleg, hogy én nem tudnám hová hordani - nem járok diszkókba. Neked biztosan megéri, ha nagyon tetszik.
8/8 anonim válasza:
Jól néz ki! :) De én biztos nem adnék érte 7.000 Ft-t. Ha megtehetném, akkor lehet adnék, de nem tehetem meg.
Meg ez a táska tényleg olyan, amin nem hordhatsz mindenhova. Mondjuk randira, színházba, moziba, buliba jó.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!