Ti körülbelül hány évesen kezdtétek el magatokat sminkelni (akár a legkisebb mértékben is mint pl: szájfény)?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 09:48
11/18 anonim válasza:
15-16 évesen,rockerkorszakom elején:)
12/18 anonim válasza:
14 évesen, és igazából ez is csak szempillaspirált takart. :D
13/18 anonim válasza:
Én elmúltam 29, és még nem kezdtem el :) Kb. 22-23 éve koromtól használok púdert, mivel rájöttem,hogy nem múlik el a zsíros bőröm csillogása, de ezt nem nevezném sminkelésnek. Alkalomra teszek fel kis szempillaspirált, aztán ebben nagyjából ki is merül a dolog.
14/18 anonim válasza:
Kb 13-14 évesen kezdtem el utcára is hordani. otthon már jóval elöbb elkezdtem gyakorolni. Már egész kicsi koromtól mániám volt a smink, szépségápolás és a körömlakk. Ezért is lettem kozmetikus.:)
15/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. nov. 17. 14:30
16/18 anonim válasza:
szájfényt 8 évesen is használtam már csak nem rendszeresen..xd
11 évesen - szempillaspirál felülre
13 évesen - szempillaspirál alulra felülre ..
17/18 anonim válasza:
5 évesen körömlakk
9 évesen szájfény
11évesen pirosító, spirál, szájfény
talán 13-14 éves korom óta pedig rendszeresen festem magam ( alapozó, púder,...minden)
18/18 anonim válasza:
12 /L vagyok és a clair'sben kapható colás,fantás,sprités labelló szerürésegeket használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!