Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használjak/hatok alapozót?

Használjak/hatok alapozót?

Figyelt kérdés

Olyan egyenetlen a bőröm, főleg a homlokomon, sok ilyen kis pörsenés van v nem s tudom mi? De amúgy csak néha van néhány pattanásom, de ezek úgy zavarnak :(

Egyébként tisztítom rendesen az arcom, szóval azzal, hogy eltömíti a pórusokat, nagy bajom nem lenne... :)

Az alapozó elfedné ezeket a kis színtelen pöttyöket?

És ha igen, milyen fajta lenne a legjobb?

Köszönöm a válaszokat! :)

2009. aug. 13. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az alapozó a színeket fedi el de a formákat nem például a apttanás utáni sebhelyeket és gyulladásokat....

A Rossmanban kapható egy Synergen nevű alapozó ez hibás bőrre van kifejlesztve nem tömíti el a pólusokat, gyulladáscsökkentő, és jól fed az ára se olyan durva, de sokszor eldugják főleg ha akciós van hogy úgy kell kérni....

Amúgy a bőrgyógyászhoz elmenni macerás de én évekig köszködtem a apttanásokkal, és a bőrgyógyász másfél hét alatt megoldotta....

2009. aug. 13. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az az alapozó télleg nagyon jó, amit az előző válaszoló írt. mivel hogy én is azt használok. Csak ajánlani tudom!!!
2009. aug. 13. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor azt kipróbálom :)
2009. aug. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!