Milyen a Catrice Prime and Fine Mattosító Sminkalapja, megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálom, de nem tudom, ezt vegyem e meg, vagy inkább a Loreáltól. szerintetek melyik jobb? esetleg valaki másmilyet használ? :))2012. nov. 9. 17:07
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem a Catrice pirosság elleni primere van meg, (zöld) de nem ájultam el tőle. Elviselhetetlenül csillog, és nem érzek különbséget vele/nélküle alapon. A mattosító változata nincs meg, arról nincs véleményem, de szerintem ugyan ez, csak nem zöld. Lehet hogy én tévedtem, egy primer azért mégis csak profibb cucc, nem érdemes belőle olcsóbbat venni. Szerintem vedd meg a L'oreált, de ha nem félsz többet kiadni, a MAC primer fantasztikus.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!