Mukorom epitto szett otthoni hasznalatra? Tapaszalat?
én abba halok bele, ha van valakinek ékezetes betűje (és neked van,mert a válaszodban, érdekes módon le tudtad írni) és mégis lusta használni
magyarok vagyunk már, az ég áldjon meg
mindegy, hagyjuk, körmözzél csak nyugodtan
röviden és tömören: sz.r
hosszabban: hiányos gagyi, és nem értesz hozzá
Tudom, hogy kissé későn, de hátha még ér valamit... Én idén vettem magamnak ilyet, kb. 3 hete; ugyanígy a Lidl kezdő készletét. Saját tapasztalatból mondom, hogy a készlet tényleg nagyon kezdő, és hiányos. Sajnos rengeteget rá kellett már ígyis költenem, és még mindig kellene... Én kezdő vagyok -magamtól tanulom- de így is látom, hogy sajnos akkor is rá kell költeni azt a pluszt ha csak magadnak szeretnéd. Ha mást nem is veszel (csillámok, díszek, meg színes gélek...) akkor is minimum kell venned egy gombásodást gátló folyadékot, meg tapadást segítőt stb...
Összességében viszont arra, hogy otthon eljátszadozz vele, jó lesz a szükséges pluszokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!