Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mukorom epitto szett otthoni...

Mukorom epitto szett otthoni hasznalatra? Tapaszalat?

Figyelt kérdés
a lidl be lattam valaki vett ilyent?milyen tudta hasznalni?
2012. nov. 8. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
mi az az epitto?
2012. nov. 8. 18:43
 2/9 A kérdező kommentje:
épitő re gondoltam,csak elirtam,es a tapasztalatnal meg elmaradt egy t betu,de gondolom,hogy igy is ertheto csak bele haltal volna ha nem javithatsz ki.
2012. nov. 8. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
ágyúöntő készletet nem árulnak?
2012. nov. 8. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

én abba halok bele, ha van valakinek ékezetes betűje (és neked van,mert a válaszodban, érdekes módon le tudtad írni) és mégis lusta használni

magyarok vagyunk már, az ég áldjon meg

mindegy, hagyjuk, körmözzél csak nyugodtan

2012. nov. 8. 23:37
 5/9 A kérdező kommentje:
koszonom a hasznos valaszokat
2012. nov. 9. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:

röviden és tömören: sz.r

hosszabban: hiányos gagyi, és nem értesz hozzá

2012. nov. 11. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Úristen, az a sok pesszimista ember...pfffff
2013. máj. 9. 15:48
 8/9 anonim válasza:

Tudom, hogy kissé későn, de hátha még ér valamit... Én idén vettem magamnak ilyet, kb. 3 hete; ugyanígy a Lidl kezdő készletét. Saját tapasztalatból mondom, hogy a készlet tényleg nagyon kezdő, és hiányos. Sajnos rengeteget rá kellett már ígyis költenem, és még mindig kellene... Én kezdő vagyok -magamtól tanulom- de így is látom, hogy sajnos akkor is rá kell költeni azt a pluszt ha csak magadnak szeretnéd. Ha mást nem is veszel (csillámok, díszek, meg színes gélek...) akkor is minimum kell venned egy gombásodást gátló folyadékot, meg tapadást segítőt stb...

Összességében viszont arra, hogy otthon eljátszadozz vele, jó lesz a szükséges pluszokkal.

2013. dec. 16. 14:03
 9/9 anonim válasza:
Az UV lámpa milyen? Használható? Silvercrest a markaja?
2014. nov. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!