Hogy tetszik, ha egy lánynak mellbimbópiercingje van? (legfőképp férfiak válaszát várom)
Egy bevállalós személyiségnél mennyire vonz vagy mennyire taszít?
Mi az első véleményed arról a lányról, akinek megtudod hogy mellbimbó piercingje van?
Normális válaszokat várok..
Én párom se gerjedne be egy mellpiercingre, azt mondta szúrathatok, de onnantól kezdve nem fogja vonzónak tartani a mellem.
Az intim piercingek mindegyikéről így gondolkodik, számára visszataszító, pedig van jópár testékszerem, de intim helyen zavarná őt.
Aztán egyszer csak berakattam egy microdermalt a kézfejembe. Annyira tetszett neki, hogy azt mondta jól mutatna a szeméremdombon is... szóval nekünk ez lett az intim piercing alternatíva. :)
A bal mellemmel most már én, a jobb mellemmel meg ő van megelégedve. :)
De megértette barátom, hogy ettől sokkal jobban tetszem magamnak, és sokkal jobban is érzem magam, csak egyszerűen nem tetszik neki.
Barátom kb. hónapokig nem mert a mellemhez érni.. aztán rászánta magát, és próbált megbarátkozni a helyzettel.
Nagyon durván bele szeretett, nem láttam még ilyet.
Amúgy lehet nektek pasiknak csak először undorító, vagy furcsa.. ódzkodtok tőle, de ha lenne hozzá szerencsétek, akkor megszeretnétek.
Mindent ki kell egyszer próbálni.
Egyébként 2 hónapig volt csak bent.. utána kivettem, mert elkezdett kifele mászni. Nem akartam, hogy csúnya legyen.
Azóta barátom könyörög, hogy szúrassam vissza, mert olyan jó volt vele játszani. Hát srácok, nemtudom-nemtudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!