Melyik a kedvenc parfümötök csajok?
Figyelt kérdés
Valami finom, nagyon szexi, kihívó és sokáig tartó illatot keresek, de tanácstalan vagyok...:)2009. aug. 12. 20:52
1/17 anonim válasza:
Bruno Banani - Pure Women. Nagyon szeretem.
2/17 anonim válasza:
Lancome Attraction. Csak mostanában sehol se látom...
3/17 anonim válasza:
Puma Jamaica, Elizabeth Arden - Green Tea
4/17 anonim válasza:
Nekem a little black dress. Az illata sokáig tart, mivel parfüm. A másik kedvencem most, a Brasil Beat, aminek az illata nem olyan sokéig tart, mivel hogy az csak kölni, de nyárias. mind 2-őt Avontól rendeltem.
5/17 anonim válasza:
a bruno banani és a mexx parfümök a legjobbak:))
6/17 anonim válasza:
Cacharel: Amor amor. imádom, bár én FM-es verzióban rendeltem meg
7/17 anonim válasza:
naomi campbell: at night.. nem olyan iszonyatosan éles, feltűnő, deugyanakkor klönleges egyben elegáns és szexi..:) kb igy tudom jellemezni:D
8/17 anonim válasza:
naomi campel-cat de lux
avon-far away
vanilla
tudom h ez nem parfüm de beleszerettem az illatba: Rexona sexy
9/17 anonim válasza:
Avril új illata a black star:)nagyon jó és eddig akiket megkérdeztem pasikat tetszett mindenkinek:D
10/17 anonim válasza:
Fehér Playboy. Ez is bejön a fiúknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!