Helix piercinget lövetek hnap. Mennyi fáj ha lövik, mit érzel közben?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 13:32
11/15 anonim válasza:
9-es érdekes amit írsz, mivel én meg tegnap szúrattam magamnak helixet, és kapásból karikát kérhettem! :D
am ide kaptam: [link] (így néz ki jelen pillanatban a jobb fülem és mindegyik fekete, a helix, mint az előbb említettem karika) :D
12/15 anonim válasza:
én vagyok a 9-es :) ahol én érdeklődtem, ott talpas ékszert tesznek először.:) de hát minden hely más :D
13/15 anonim válasza:
11-es, mennyi volt megcsináltatni? és vajon a dupla hélix az 2-szer annyiba kerül?
14/15 anonim válasza:
13-as nekem 4000 volt a szúrás piercinggel együtt és valószínűleg, sőt biztos, h a dupla helix 2x annyiba kerül.
15/15 anonim válasza:
uhh az jó dárga, köszi hogy válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!