Magyarországon lehet kapni Vivienne Westwood cuccokat? Ha igen, hol? Konkrétan és egy nyakláncot keresnék, ami egy gyújtó is egyben.
2009. aug. 12. 19:38
1/3 anonim válasza:
Ilyen cuccokat szerintem csak Budapesten lehet kapni, az Andrássy úton biztos hogy van vivienne westwood üzlet vagy olyan üzlet ami ilyen cuccokat is értékesít.
De ékszerüzletben kellene megnézned mert ott nagyobb esélyed van egy ilyet találni!
De a legnagyobb, legnevesebb ékszerüzleteket keresd meg!
2/3 anonim válasza:
áhh. kicsi Shin öngyújtója :D kedves elöttem hozzászóló: ilye csak és kizárólag Westwood üzletben található. Kb olyan 300 € körül van készülj fel :)de nézd meg a weblapján
3/3 anonim válasza:
előző vok. nézd csak, mit találtam: [link]
röpke 240€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!