A transzvesztiták gyakran miért úgy festik ki magukat, mintha prostituáltak lennének?
A legtöbb transzvesztitát, akit látok, nem nőiesre festi magát, hanem olyanra, mintha prostituált lenne (nagyon túlzott, harsány smink.
És miért affektálnak olyan, furcsán?
Mi ezeknek az oka?
Ha van itt transzvesztita, szívesen venném a válaszát.
de attól sem lesz nőies, ha affektálnak.
akkor már inkább beszéljenek magasabb hangon, ha nőiesebbet szeretnének.
affektálást transzvesztitákon kívül inkább melegeknél szoktam tapasztalni, ezzel a logikával (azért, hogy olyan legyen, mint...) az affektál, aki a melegekre akar hasonlítani.
nem tudom.
Csak az a fura nekem, hogy miért nem nőiesre sminkelik magukat (hanem olyanra, mintha prostik lennének), ha azt hirdetik, hogy nőnek érzik magukat.
az affektálást sem értem, mivel a nők nem szoktak affektálni, így, ha nőket akar valaki utánozni, ahhoz nem kell affektálni.
és azt nem értem, hogy azt ők valóban nőiesnek érzik, ha affektálnak, meg ha úgy festik ki magukat, mintha prostik lennének? vagy inkább csak szeretnek affektálni, meg egy kiló sminket felkenni magukra, és csak falból azt mondják, hogy ez azért van, mert nőnek érzik magukat/nők szeretnének lenni?
tartok attól, hogy sértésnek vennék, emiatt nem kérdeztem még meg élőbe.
meleg rádióműsorban volt, hogy feltettem, de csak kitértek a válasz elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!