Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barna hajhoz, bőrhöz és...

Barna hajhoz, bőrhöz és szemhez milyen smink illik?

Figyelt kérdés

tudom hogy sok kérdés volt már de nem találtam olyat h barna bőrhöz...meg hátha valakinek van újabb ötlete :)

(nekem ami bevállt az a világosabb rózsaszín,csak néha unom és szeretnék vmi mást)

amivel nagyo fel tudom dobni a szeme az a fekete szemceruza,a barna szinte meg sem látszik(lehet h azér tmert nem olyan jó minőségű mint a fekete szemcerkám),na mindegy ezt csak úgy leírtam.tehát én hétköznapokon is szeretem használni a fekete szemceruzát :)

fiatal vagyok,úgyhogy a színes sminkek is jöhetnek tippnek :D

2009. aug. 11. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az arany szín jól állna a barna bőrödhöz.

(szem, száj, arccsont..) ;)

De szerintem a zöld is esélyes lenne.

Ha unod a színt, akkor játszál az árnyalatokkal. (sötétlilából átmegy világrózsaszínbe, feketéből lilába stb)

Kép alapján jobban meg lehetne mondani, mi állna jól Neked..no meg persze a stílusodtól is függ. :)

2009. aug. 12. 03:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen típusú vagyok,de nekem az arany,meg a zöld egyáltalán nem tetszik,rajtam nem előnyös.Én is fekete szemcerúzát használok,attól szép sötét szemeim lesznek,a barnával természetes hatást érek el,és szeretek fekete tust is használni,olyan cicaszemeket,szexibbé teszik a pilantást.A szemhéjamra szürkés árnyalatokat,vagy valami lilást is szoktam használni,kiemelik a szemeimet.De mindenkinek más-más állhat jól meg lehet előnyös,szerintem próbálgass,kísérletezz nyugodtan,így könnyebben rájösz milyen sminkek a legmegfelelőbbek neked.
2009. aug. 12. 10:50
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat =)

én a barnaságom miatt egy kicsit keletiesen nézek ki,ha ez segít leírni hogy milyen is vagyok :)

ma egy zöldes sminket csináltam és nagyon jól állt =)

a füstös szemekkel próbálkozom,néha úgy érzem hogy kicsit erősre sikeredik :)

2009. aug. 12. 18:50
 4/8 A kérdező kommentje:

még azt nem tudom,hogy a sötétebb árnyalatokat a belső szemzugomba tegyem vagy inkább a szemem külső sarkába?

átlagos szemeim vannak,nem túl kicsik és nem túl nagyok :)

2009. aug. 12. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. A belső szemzugba világosabb színt rakjál -mindenkinek jól áll az optikai nagyítás..- ! :)
2009. aug. 13. 00:37
 6/8 anonim ***** válasza:
a sötétebb árnyalatokat meg kifelé a külső szemzúgba és stírozd össze a világosabbal ,szóval kifele fokozatosan sötétítsd,sok sikert. második voltam
2009. aug. 13. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
satírozd,helyesen,kihagytam a betűt
2009. aug. 13. 14:55
 8/8 A kérdező kommentje:

mindent köszi =)

most már menni fog =)

pusz

2009. aug. 14. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!