Barna hajhoz, bőrhöz és szemhez milyen smink illik?
tudom hogy sok kérdés volt már de nem találtam olyat h barna bőrhöz...meg hátha valakinek van újabb ötlete :)
(nekem ami bevállt az a világosabb rózsaszín,csak néha unom és szeretnék vmi mást)
amivel nagyo fel tudom dobni a szeme az a fekete szemceruza,a barna szinte meg sem látszik(lehet h azér tmert nem olyan jó minőségű mint a fekete szemcerkám),na mindegy ezt csak úgy leírtam.tehát én hétköznapokon is szeretem használni a fekete szemceruzát :)
fiatal vagyok,úgyhogy a színes sminkek is jöhetnek tippnek :D
Szerintem az arany szín jól állna a barna bőrödhöz.
(szem, száj, arccsont..) ;)
De szerintem a zöld is esélyes lenne.
Ha unod a színt, akkor játszál az árnyalatokkal. (sötétlilából átmegy világrózsaszínbe, feketéből lilába stb)
Kép alapján jobban meg lehetne mondani, mi állna jól Neked..no meg persze a stílusodtól is függ. :)
köszi a válaszokat =)
én a barnaságom miatt egy kicsit keletiesen nézek ki,ha ez segít leírni hogy milyen is vagyok :)
ma egy zöldes sminket csináltam és nagyon jól állt =)
a füstös szemekkel próbálkozom,néha úgy érzem hogy kicsit erősre sikeredik :)
még azt nem tudom,hogy a sötétebb árnyalatokat a belső szemzugomba tegyem vagy inkább a szemem külső sarkába?
átlagos szemeim vannak,nem túl kicsik és nem túl nagyok :)
mindent köszi =)
most már menni fog =)
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!