Sosem sminkeltem magam. Miket szerezzek be?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok hogy szemceruza meg ilyenek hanem mondjuk ecsetek amivel a szememre felviszem a festéket. Milyen ecsetet vegyek?? Szóval kellékek.. Milyenekre lesz szügségem??2009. aug. 11. 19:02
1/3 anonim válasza:
hát az alapozóhoz kell egy szivacs, amivel eldolgozod. a púderhez kel púderecset, a pirosítóhoz pirosítóecset. a szemhéjfestékhez kicsi,laposabb ecset (én a rossmanban vettem és rá volt írva hogy szemhéjpúder ecset, szóval meg fogod találni) illetve egy egészen vékony tűhegyű ecset az alkalmi sminkhez, azzal tudok a legszebben díszíteni
2/3 anonim válasza:
A púderhez korong kell az ecsettel csak porolni lehet, és jó sok púdert elpazarolni...az alapozóhoz nem muszály a szivacs kézel könyebb felvinni...
a szemhez szivacsos aplikátor a jó, ami egyébként minden kompakt szemfestéjben van...egy rúzsecset jó ha van jól lehet vele dolgozni...
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
be is szerzem őket ;)
2009. aug. 12. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!