Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha egy lany nincs kifestve,...

Ha egy lany nincs kifestve, az lehet csunya?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem.Én hétköznap smink nélkül járkálok.Csak akkor sminkelek,ha buliba megyek.
2009. aug. 11. 16:21
 2/11 Thurston ***** válasza:
100%
Egy lány akkor szép, ha smink nélkül is szép. Hatalmas közhely, de így van.
2009. aug. 11. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a természetes szépség sokkal szebb,mint az amikor valakin fél kiló smink van hétköznap is csak azért,hogy eltüntesse minden kis apró bőrhibáját.Tegnap találkoztam keresztanyámmal,pontosan nem tudom de 26-27éves lehet és látszik rajta,hogy nem sminkeli magát mindennap,csak alkalmakkor.Szép a bőre,ápolja meg minden de nem sminkeli magát állandóan.Szerintem ez sokkal szebb mint az aki mindig sminkeli magát.

Nekem a smink szempillaspirálból áll,esetleg még szájfény.Ha nagyon különleges alkalom van akkor valami természetes színű szemhéjpor.És ez szerintem egy jó darabi így is marad még:D majd ha elmegyek bulizni akkor esetleg sminkelek jobban,de amúgy minek.

14/L

2009. aug. 11. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tényleg szép az smink nélkül is szép.Én suliba csak szempillafestéket használok meg max szájfényt.Attól függ mennyi időm van reggel ilyenekre.
2009. aug. 11. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Én smink nélkül iszonyat rusnya vagyok, még itthon is van rajtam alapozó... :S

Alap minden reggel: alapozó, szemfesték(fekete az egész), tus, szempillaspirál, szemceruza, hajvasalás... :D Már rutin..Könnyű hozzászokni, és a szépségért szenvedni kell. :P

16L

2009. aug. 11. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rég rossz ha egy 16 éves lány csak akkor szép ha rajta van egy kilo smink.
2009. aug. 11. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
22:04es vagyok és a hajamat én kétnaponta vasalom.
2009. aug. 11. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

smink max szemceruzából áll az esetek 99%ban,vagy még annyibol sem

nem vasalok hajat,sőt fésülni is csak hajmosáskor,igy kevésbé töredezik (nem vagyok kocos igy sem)

22 vagyok,és tudom magamrol hogy igy is szép vagyok,párom is igy szeret jobban (nincs jó ize a sminknek ha végipuszilja az arcom:D)

2009. aug. 12. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak fekete ceruzát használok, és néha rimmelt, kiemeli a szemeim!regebb alapozot is hasznaltam, amikor meg nem engedhettem meg a szolit!de a kérdésedre válaszolva...nincs csunya lány ha egyszer ápolja magát,de az biztos hogy kifestve egy női arc, vagy akár férfi, sokkal másabb, hogy szebb e az izléseken múlik!
2009. aug. 18. 11:17
 10/11 anonim válasza:

Én ahogy egyre jobban "öregszem", egyre kevesebb sminket használok :) 14 évesen volt minden: alapozó, korrektor, tus, szemceruza, spirál, rúzs, szájfény :DDD Akkor még ráértem ilyenekre... Ma már csak spirál, szemhéjpor, szájfény oszt csumi - vagy hétköznapokon még ez se... :)))

Tény, hogy a bőröm most jelentősen szebb, mint tinikoromban. Nagyon pattanásos voltam, most meg nincs egy sem! :D

31/N

2009. aug. 18. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!