Szeplők elfedésére keresek magas fedésű, tartós alapozót. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Tudom MAC... de az nekem megfizethetetlen. Valami olcsóbb kéne ami nagyon jól fed és kitart legalább fél napig.2012. okt. 31. 17:09
1/1 anonim válasza:
Nekem most rimmel lasting finish van. Én elégedett vagyok vele, szépen fed, tartós és matt! 7-8 órát lazán kibír, megfelelő púderrel és néhány ellenőrzéssel többet is. :)
1500-2000Ft között van, szerintem megéri az árát.
Nekem is van néhány szeplőm, illetve 1-2 pattanásom. Egy nagyon vékony réteg alapozó, egy pici korrektor a pattanásokra, bőrhibákra és egy pici púder és a bőröm egyenletes, szép, egységes. Nincs maszkhatás, csak szép, egyenletes bőr. :)
Mondjuk, ha nagyon világos a bőröd, nem biztos, hogy találsz megfelelő árnyalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!