Ajánlanátok olyan intim lemosót ami nagyon bevált nektek? Nem lett tőle semmi bajotok gomba vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 14:19
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált mindennapi használatra a frezyderm ph4 intim lemosó hab. Amikor volt valamilyen fertőzésem, akkor ajánlotta a nőgyógyászom, teljesen jó, azóta is használom.
2/9 anonim válasza:
Nivea intimo volt nekem a legjobb.
5/9 anonim válasza:
Az olcsóbbakat szoktam venni, egyikkel sem volt sose gond. Gombás ilyesmitől biztos nem leszel.
Facelle, Lactacyd, Dove, Jessa
6/9 anonim válasza:
Én Lactacydot használtam, bevált. Ja, azért a boltban nézd majd meg az összetevőket, mert én pl. a kamillára allergiás vagyok, és volt párszor, hogy majdnem hazavittem kamillásat, mert apróbetűvel volt ráírva az összetevők között...
8/9 anonim válasza:
lidl saját márkás terméke. Krémmánián nézd meg nagyon dícsérik és 500ml csak 390 ft!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!