Ha egy férfi mindket fülében kb 4cm-es arany karika fülbevaló van már b. zi, vagy mi?
Valóban, nem kéne elítélnie senkinek sem a másik stílusát.
Mindenki nézzen ki úgy, ahogy akar.. !!!!
(Ha valakinek nem tetszik a másik stílusa az teljesen rendben van, de tartsa magában. Nincsen annál szánalmasabb, mint pl amikor valaki hangosan megjegyzést tesz a másik külsejére nyílvánosság előtt.. de az ilyen emberek csak így próbálják meg kompenzálni a külsejükkel való elégedetlenségüket, hogy másokat cikiznek, ettől érzik magukat "jobbnak"... )
Nem elitélem!
De ha én egy ilyen srácot meglátok hát akkor elhányom magam és azt gondolom tuti b.zi!
Sajnos az emberek ilyenek!
...én is
és öszinte voltam:)
Te ilyet hordasz?
Milyen véleményeket kaptál szemtől-szembe?
Szerintem sem kéne el ítélni, ha egy férfi ilyet hord.
Hosszú hajhoz inkább a 4 cm -es arany vagy ezüst karika fülbevaló a mutatós. Neked is hosszú hajad van?
Szerintem ne foglalkozz az előítéletekkel! Fel a fejjel, majd csak változnak az emberek, új generációk jönnek, akik már toleránsabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!